Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τους έχει γίνει στενός… κορσές!
Τους έχει γίνει στενός… κορσές!

Τους έχει γίνει στενός… κορσές!

Η πορεία της ΑΕΚ είναι τέτοια φέτος που δείχνει έμπρακτα ότι όχι μόνο μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά είναι ικανή να παλέψει ακόμη και για τον τίτλο. Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα της Λάρνακας δεν θα μπορέσει να επανέλθει.

Όχι μόνο έχει επανέλθει αλλά το έκανε με δυο μεγάλες νίκες απέναντι σε ΑΕΛ και Ανόρθωση και μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Το γκολ του Πονς απέναντι στην Ανόρθωση δίνει μεγάλη δυναμική και αυτοπεποίθηση στην ομάδα της Λάρνακας.

ΑΠΟΕΛ, Άρης και Πάφος νοιώθουν για τα καλά την ανάσα της ΑΕΚ που βάζει συνεχώς πίεση και έχει καταφέρει να προκαλέσει αναστάτωση. Ο Σιμόν ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του δεν έκανε το καλύτερο της παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Ανόρθωση. Πόσο μετράνε όμως αυτά τη δεδομένη στιγμή όταν κερδίζεις; Καθόλου…


Έτσι, η ΑΕΚ συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια της έχοντας ένα και μοναδικό στόχο. Να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και να συνεχίζει να βάζει πίεση στους πιο πάνω. Τους έγινε στενός κορσές και έτσι θέλει να μείνει μέχρι και το τέλος.

Send this to a friend