Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εξαγγελία Σώτου Κλείτου Παναγή για Αντιδημαρχία Τερσεφάνου
Εξαγγελία Σώτου Κλείτου Παναγή για Αντιδημαρχία Τερσεφάνου

Εξαγγελία Σώτου Κλείτου Παναγή για Αντιδημαρχία Τερσεφάνου

 

 

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Τερσεφάνου, εξήγγειλε ο Σώτος Κλείτος Παναγή.

«Με γνώμονα το συλλογικό καλό, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τερσεφάνου, καθώς επίσης και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, απευθύνομαι σε όλους σας και θέτω επίσημα την υποψηφιότητά μου για την Αντιδημαρχία του Δημοτικού Διαμερίσματος Τερσεφάνου. Μια απόφαση κατόπιν ώριμης σκέψης και πολλών παροτρύνσεων από ανθρώπους της κοινότητας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Παναγή.

«Με εντιμότητα και επαγγελματισμό, μακριά από προσωπικά συμφέροντα, προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, θα καταβάλλω το άπαν των δυνάμεων μου για να οδηγήσουμε την κοινότητα μας σε μια νέα εποχή. Απευθύνω κάλεσμα ενότητας προς όλους τους συγχωριανούς μας και δεσμεύομαι να παραμείνω μακριά από ανώφελες συγκρουσιακές καταστάσεις τους παρελθόντος, που έχουν αποβεί εις βάρος της προόδου και ανάπτυξης τη κοινότητας μας», προσθέτει μεταξύ άλλων.

 

Αυτούσια η εξαγγελία του Σώτου Κλείτου Παναγή:

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές,

Με γνώμονα το συλλογικό καλό, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τερσεφάνου, καθώς επίσης και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, απευθύνομαι σε όλους σας και θέτω επίσημα την υποψηφιότητά μου για την Αντιδημαρχία του Δημοτικού Διαμερίσματος Τερσεφάνου. Μια απόφαση κατόπιν ώριμης σκέψης και πολλών παροτρύνσεων από ανθρώπους της κοινότητας μας.

Στο πλαίσιο της μεταρρύθμισής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κοινότητα μας εντάσσεται στον νέο περιφερειακό Δήμο, μαζί με τον υφιστάμενο Δήμο Δρομολαξιάς-Μενεού, καθώς και τις κοινότητες Κιτίου και Περβολιών. Ως Δημοτικό Διαμέρισμα του νέου αυτού Δήμου, η Τερσεφάνου πλέον εντάσσεται σε ανώτερη μορφή Τοπικής Αυτοδιοίκησης από αυτήν που είχε μέχρι τώρα.

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Μεγάλες είναι και οι διαφαίνουσες ευκαιρίες και οι
προοπτικές για πρόοδο, ανάπτυξη και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους δημότες μας, οι οποίες διευρύνονται σε μεγάλο βαθμό και θα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Το νέο νομοθετικό πλαίσιο μάς παρέχει οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια, τόσο στη λήψη αποφάσεων όσο και στην υλοποίηση τους. Μέσα από την εργασιακή μου πορεία, αποκόμισα τις κατάλληλες διοικητικές ικανότητες τόσο στην εκτέλεση μεγάλων έργων όσο και στη διαχείριση και καθοδήγησή του υπαλληλικού και εργατικού προσωπικού. Με συλλογικότητα και συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου, θα εργαστώ μεθοδικά για την πλήρη αναβάθμιση της κοινότητας μας σε υποδομές και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προγραμμάτων που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων των κατοίκων μας.

Με εντιμότητα και επαγγελματισμό, μακριά από προσωπικά συμφέροντα, προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, θα καταβάλλω το άπαν των δυνάμεων μου για να οδηγήσουμε την κοινότητα μας σε μια νέα εποχή. Απευθύνω κάλεσμα ενότητας προς όλους τους συγχωριανούς μας και δεσμεύομαι να παραμείνω μακριά από ανώφελες συγκρουσιακές καταστάσεις τους παρελθόντος, που έχουν αποβεί εις βάρος της προόδου και ανάπτυξης τη κοινότητας μας.

Να είστε βέβαιοι πως αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος να υλοποιήσω το κοινό όραμα μας για την ανάπτυξη της Τερσεφάνου, αφουγκραζόμενος πάντα και τις δικές σας απόψεις και εισηγήσεις, με σηκωμένα μανίκια και καθαρά χέρια.

Ως εκ τούτου, ζητώ ταπεινά τη στήριξη όλων σας, με τη δέσμευση να υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον και τα πραγματικά συμφέροντα των κατοίκων.

Με ενότητα, διαφάνεια και εντιμότητα, για την Τερσεφάνου στη νέα εποχή!

Σώτος Κλείτου Παναγή
Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τερσεφάνου

Send this to a friend