Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φινάλε με σούπερ ντέρμπι πριν τα πλέι οφ
Φινάλε με σούπερ ντέρμπι πριν τα πλέι οφ

Φινάλε με σούπερ ντέρμπι πριν τα πλέι οφ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με ξεκαθαρισμένο το τοπίο στα δύο γκρουπ και τις ομάδες να αναζητούν να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση στα πλέι οφ όπου θα κριθούν όλα.

Αρχή με τρεις αναμετρήσεις σήμερα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στην «ΑΕΚ Αρένα» όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ανόρθωση, ενώ στα άλλα ματς η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον Οθέλλο και ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας. Στην «Αρένα» ΑΕΚ και Ανόρθωση θέλουν τη νίκη για να μπουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι στην τρίτη θέση, δεν μπορεί να βελτιώσει τη θέση της, αλλά μπορεί να την χάσει αν έχει βαθμολογικές απώλειες. Η Ανόρθωση είναι στην έκτη θέση, αλλά έχει και μία εκκρεμότητα, το παιχνίδι με την ΑΕΖ, οπότε έχει βάσιμες ελπίδες να βελτιώσει τη θέση της. Στο -7 από την κορυφή η ΑΕΚ, στο -12 η Ανόρθωση.


Η νίκη της ΑΕΚ έχει απόδοση 1.82, η ισοπαλία είναι στο 3.60 και η νίκη της Ανόρθωσης δίνει 4.45 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από «διπλό» επί της ΑΕΛ και έχει μόνο μία ήττα εδώ και 15 αγωνιστικές. Η ομάδα της Αμμοχώστου προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα (μετά από 4 άκαρπες αγωνιστικές), με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά θέση στην πρώτη εξάδα, αφήνοντας εκτός τους «γαλάζιους».Η ΑΕΚ έχει πέντε διαδοχικά GG και over 2.5 γκολ, μάλιστα τα τρία ήταν over 3.5 γκολ! Η Ανόρθωση έχει τρία GG και over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.00 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.45, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.83. Στο 1.85το GG, στο 1.88 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend