Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Έβγαλε ψυχή μετά από καιρό με ένα εκπληκτικό Τσίκο
Έβγαλε ψυχή μετά από καιρό με ένα εκπληκτικό Τσίκο

Έβγαλε ψυχή μετά από καιρό με ένα εκπληκτικό Τσίκο

Για 70 περίπου λεπτά έπαιζε με παίκτη λιγότερο αλλά κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί μετά από τέσσερις αγωνιστικές μακριά από επιτυχίες. Ο κόσμος ζήτησε πάθος στην προπόνηση πριν από τον αγώνα και οι ποδοσφαιριστές έκαναν αυτό που ήθελε ο κόσμος.

Έβγαλαν αντίδραση, έδειξαν ότι ήθελαν πολύ περισσότερο τη νίκη και η παρουσία του κόσμου κάλυψε το αριθμητικό μειονέκτημα που υπήρχε. Πολύ καλός και δραστήριος ο Τσίκο ο οποίος στη μέρα του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άλλα βέβαια είναι τα θέματα με τον Αγκολέζο που καλείται να βελτιώσει η ομάδα, για το καλό τόσο του ιδίου, όσο και της ομάδας.

Καστέλ και Τσίκο έκριναν το ντέρμπι και η Ανόρθωση έβγαλε χαρακτήρα που είχε καιρό να δούμε από τους παίκτες του Γκαγιέγο. Ο Ισπανός διαχειρίστηκε πολύ καλά τα δεδομένα στο ματς και η Ανόρθωση πήρε το τρίποντο με το οποίο σφράγισε την εξάδα και πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα.


Ανησυχία για τον Παρούτη που τραυματίστηκε μετά από χτύπημα του Σάντος και θα περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Send this to a friend