Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Χωρίς πρόκληση του έριξαν πένσα και δέχθηκε και κίτρινη κάρτα”
Δημητρίου: “Χωρίς πρόκληση του έριξαν πένσα και δέχθηκε και κίτρινη κάρτα”

Δημητρίου: “Χωρίς πρόκληση του έριξαν πένσα και δέχθηκε και κίτρινη κάρτα”

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Ήταν ένα παιχνίδι, τεστ χαρακτήρα που πέρασε με επιτυχία. Πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών, κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια κατάσταση μετά την ήττα και η ομάδα έπρεπε να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα πέρασε το τεστ και πήραμε μια σημαντική και σημαντική, από τους σπουδαιότερες νίκες μέχρι την επόμενη. Αν μπορώ να το πω μεταφορικά, παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και εκεί που πήγε να στραβώσει το παιχνίδι βγάλαμε αντίδραση. Πήραμε το ζητούμενο και συνεχίσουμε. Οι χαρές και η ικανοποίηση πρέπει να κρατήσουν για μικρό χρονικό διάστημα».

Για τον Λέδες: «Αν και δεν μου αρέσει να μιλώ ατομικά για παίκτες, αλλά αν μπορούμε να προσωποποιήσουμε έναν ποδοσφαιριστή, αυτός ήταν ο Λέδες. Σκόραρε και ήταν και ο εκτελεστής των άλλων δύο γκολ. Είναι σημαντικός παίκτης και χθες έκανε πολύ καλή εμφάνιση».


Για τους πανηγυρισμούς και τα παράπονα: «Πρώτα να πω ότι ευχαριστούμε δημόσια την ΑΕΛ για την άψογη φιλοξενία και δεν υπάρχει κάποιο παράπονό μας για την επίσημη ΑΕΛ. Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να μην υπάρχει διαστρέβλωση γεγονότων. Το δέυτερο γκολ σημειώθηκε από τον Τόνγκια και κακώς πήγε να πανηγυρίσει μπροστά από τους οπαδούς της ΑΕΛ. Δεν έπρεπε να το κάνει και σωστά δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Για τη συνέχεια, η ρίψη αντικειμένων δεν ήταν μετά που σημειώσαμε το γκολ, αλλά στη γωνία πριν εκτελεστεί το φάουλ για το γκολ. Χωρίς να υπάρχει πρόκληση από παίκτη μας. Και μάλιστα ένα από τα αντικείμενα, που έπεσε δίπλα από τον Γκαρθία, ήταν πένσα. Την πήρε ο παίκτης μας, την έδωσε στον διαιτητή και δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ήταν πιάστρα. Πάντως ο παίκτης μας που το είδε ήταν απόλυτος και το έδωσε στον διαιτητή. Δεν ήταν μόνο αυτό, αντιλαμβάνεστε για τι θα μιλούσαμε αν δεν πήγαινε δίπλα του και πήγαινε στο κεφάλι του. Αντί να ασχολούμαστε τη ρίψη αντικειμένων, ασχολούμαστε με δεύτερη κίτρινη».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Κάναμε προπόνηση, ουσιαστικά αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν χθες. Αισιοδοξούμε ότι θα είναι εντάξει οι Γκάμα και Σάντσες. Ο Γκαρθία δεν θα αγωνιστεί με την Ανόρθωση και ο Τόνγκια που δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ»

Για το ΑΠΟΕΛ-Άρης: «Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε χθες. Για να μειώσουμε είτε από τον ένα, είτε από τους δύο. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς για εμάς, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να παίξει καθοριστικό ρόλο με τη σωστή συμπεριφορά για να πάρουμε το ζητούμενο».

Send this to a friend