Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Από ένα γκολ και από ένα βαθμό για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ (video)
Από ένα γκολ και από ένα βαθμό για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ (video)

Από ένα γκολ και από ένα βαθμό για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ (video)

Σε ένα παιχνίδι με δυο πρόσωπα, κακό στο πρώτο μέρος και καλύτερο στο δεύτερο, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ έμεινε στο 1-1. Έβγαλαν κούραση οι γηπεδούχοι, ενώ απογοήτευση επικρατεί στους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήθελαν πολύ τη νίκη και κυνήγησαν το γκολ της λύτρωσης στο φινάλε.

Για τη Νέα Σαλαμίνα σκόραρε στο 62΄ ο Γιάνγκα ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ στο 70΄ ο Κλε έφερε το ματς στα ίσα με ωραία ατομική ενέργεια. Στα αξιοσημείωτα ότι οι σκόρερ ήρθαν απ’ τον πάγκο και έδωσαν λύση στο γκολ.

Από μία μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την κάθε ομάδα με τον Καρλίτος και τον Ντιγκινί να βλέπουν τους Μιλοσάβλιεβιτς και Κίσσα να κάνουν σπουδαίες επεμβάσεις.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Κονατέ (80′ Οφόρι), Νάρσινγκ, Μιγκελίτο (60′ Γιάνγκα), Ντουρμισάι, Μπεχαράνο, Κονέ (46′ Φερνάντες), Φράγκος (46′ Καρλίτος), Λέουκο (60′ Σεργίου), Γκουανίνι, Ντιακίτε.
Στον πάγκο: Μελίσσας, Ντάτκοβιτς, Κουζμάνοβιτς, Παπαγεωργίου, Προκοπίου, Βίκτωρος, Κατσιάρης.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Γιαντάλ (46′ Κλε), Ε. Αντωνίου, Ρόχα Σάντος (67′ Σαρφό), Κάστρο, Ρέινολντς, Ελευθερίου, Χατζηβασίλης (80′ Ρουίζ), Ντιγκινί, Χρίστου (67′ Παστελλής), Σαμπό.

Send this to a friend