Home ΕΞΟΔΟΣ 4 προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λάρνακα
4 προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λάρνακα

4 προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λάρνακα

Έφτασε η πολυπόθητη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι τόσο πλέον η συγκεκριμένη μέρα που μας εξιτάρει αλλά η ευκαιρία που μας δίνεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για τον έρωτα μας, τα παιδιά μας, κάποιον που αγαπάμε, μια ευκαιρία να βγούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.

Εννοείται εμείς ψάξαμε για εσάς και σας δίνουμε κάποιες πολύ καλές επιλογές για την πόλη μας. Η γκάμα είναι μεγάλη και ελπίζουμε να σας βοηθήσει να κάνετε έγκαιρα το πρόγραμμα σας.

Marbre Fusion Grill Restaurant

Το Marbre Fusion Grill Restaurant στο Radisson Blu Hotel Larnaca έχει καθιερωθεί με την υπογραφή του executive chef του και βραβευμένου με Αστέρι Michelin Σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Για μια άκρως ρομαντική μουσική βραδιά αφιερωμένη στη γιορτή του έρωτα για τις 14 Φεβρουαρίου, έχει σχεδιάσει ένα μενού με έξι εμβληματικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Το Marbre απογειώνει τη γευστική εμπειρία σε μια εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα εστιάζοντας σε κοπές υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο και δημιουργεί εκλεκτά πιάτα με ποιοτικές πρώτες ύλες και περίτεχνους τρόπους ψησίματος.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 24 505821.

Ammos Beach Bar

Γιορτάστε την ημέρα των ερωτευμένων και ζήστε μαζί με το ταίρι σας μια μοναδική γευστική εμπειρία ενός ρομαντικού δείπνου σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Λάρνακας, το Ammos Beach Bar.

Στο ξεχωριστό εστιατόριο της παραλίας Μακένζυ, πέρα από μία ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα, θα σας περιμένουν εκλεπτυσμένα πιάτα από το απολαυστικό μενού ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα των ερωτευμένων. Ένα μενού με τρία πιάτα σε περιμένει για να γιορτάσεις τον έρωτα με τις καλύτερες γεύσεις και με θέα το φεγγάρι πάνω από τη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 24828844.

Holy Cow

Ο έρωτας περνά από το στομάχι οπότε το Holy Cow τιμάει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και ετοιμάζει ένα ειδικό menu, αποκλειστικά για δύο.

Η πιο ερωτεύσιμη γαστρονομική εμπειρία ξεκινά με επιλογή από strawberry goat cheese salad ή σούπα καρότο ginger ή ραβιόλες σολωμού.  Συνεχίζει με επιλογές από κυρίως μενού, φιλέτο πάπιας ψητής ή μπαλοτίνα από φιλέτο κοτόπουλου ή φιλέτο σολωμού ή φιλέτο στέκι black angus.  Μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στην δεν θα μπορούμε να μην έχει και γλυκό. Μπορείτε να επιλέξετε είτε πάβλοβα είτε chocolate red velvet cake.

Το δείπνο σας θα το συνεοδεύσει η τραγουδίστρια Λουκία Σκορδή η οποί θα τραγουδήσει ερωτικά κομμάτια για την ημέρα των ερωτευμένων.

Το Καφέ της Χρυσάνθης

Εννοείται πως τέτοια εποχή εκμεταλλευόμαστε τις προσφορές σε διάφορα εστιατόρια του νησιού που μας προσφέρουν δελεαστικά deal για να γιορτάσουμε την αγάπη μας με πολυτέλεια.

Μία καλή πρόταση έρχεται από την καρδιά της Λάρνακας και συγκεκριμένα το γνωστό στέκι «Το Καφέ της Χρυσάνθης». Στο αγαπημένο all day restaurant έχουν ετοιμάσει μία πολύ ωραία πρόταση γι αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν νόστιμο φαγητό και ζωντανή μουσική.

Μόνο για την Τετάρτη 14 Φβερουαρίου  θα μπορείς να απολαύσεις ένα 3 course meal και ένα ποτήρι prosecco στην τιμή των 45 ευρώ, ενώ τη μουσική θα αναλάβει η Έρικα Σωτήρη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 24 256 262.

Send this to a friend