Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Απεβίωσε ξαφνικά ο γιατρός, Σταύρος Παπαβεργής – Κατέρρευσε σε μαραθώνιο (φώτο)
Απεβίωσε ξαφνικά ο γιατρός, Σταύρος Παπαβεργής – Κατέρρευσε σε μαραθώνιο (φώτο)

Απεβίωσε ξαφνικά ο γιατρός, Σταύρος Παπαβεργής – Κατέρρευσε σε μαραθώνιο (φώτο)

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής (11/2) στην Κύπρο όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ο Ιατρός Ενδοκρινολόγος Σταύρος Παπαβεργής του Εμμανουήλ σε ηλικία 63 ετών, λόγω αιφνίδιου θανάτου κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε αγώνα δρόμου.

Ο Ιατρός υπήρξε ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου καθώς διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου την περίοδο 2005 – 2008.

«Ο εκλιπών, ως Ενδοκρινολόγος υπηρετούσε την Ιατρική με σθένος και αφοσίωση στο ιδιωτικό του ιατρείο στη Ρόδο αλλά και σε νησιά των Κυκλάδων. Τα τελευταία έτη εργαζόταν σε πολυιατρείο στη Λευκωσία της Κύπρου. Υπήρξε λάτρης των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αφού ασκούταν συστηματικά και συμμετείχε σε πολλούς αγώνες τρεξίματος δρόμου», αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου.

Το Ιατρικό Κέντρο «Ο Απόστολος Λουκάς» αναφέρει ότι «αγαπημένη οικογένεια του ΙΚΑΛ, με πόνο ψυχής θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σεβαστός και καλός συνάδελφος Σταύρος Παπαβεργής δεν ειναι πλέον μαζί μας, λόγω του αδόκητου, αιφνίδιου θανάτου τους στις 11/02/2024.

Ο Σταύρος στήριξε και φρόντισε χιλιάδες ασθενείς στη διάρκεια της μακρόχρονης ιατρικής του πορείας και οι προσευχές όλων αυτών όπως και οι δικές μας θα τον συνοδεύουν στον ουρανό, στην γειτονιά των αγγέλων. Το καλύτερο μνημόσυνο για τον κεκοιμημένο Σταύρο είναι να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο το κοινό μας όραμα για ανθρώπινη φροντίδα υγείας στους συμπολίτες μας.

Ας προσευχηθεί ο καθένας όπως γνωρίζει για την ανάπαυση της ψυχής του. Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση φίλε Σταύρο!».

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend