Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Στην Αρένα συνεχίζει την αντεπίθεση
Στην Αρένα συνεχίζει την αντεπίθεση

Στην Αρένα συνεχίζει την αντεπίθεση

Στόχος ένας και μοναδικός. Η νίκη και το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα έτσι ώστε η ΑΕΚ να μπορέσει να συνεχίσει τη δική της αντεπίθεση η οποία ξεκίνησε επί εποχής Ραν Μπεν Σιμόν.

Μετά τη ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ κατάφερε να διατηρήσει την απόσταση από την κορυφή στους έξι βαθμούς και να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου. Πήρε και ψυχολογία με τον τρόπο που κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με τον βαθμό και πλέον στοχεύει στο να πάρει μία ακόμη νίκη στο ΑΕΚ Αρένα ΄που επί εποχής Σιμόν μετρά μόνο νίκες.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα μιας και πέρα από τον τραυματία Μπρούνο Γκάμα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Ο Σιμόν δεν αποκλείεται να παρατάξει και την ίδια ενδεκάδα όπως αυτή με το ΑΠΟΕΛ, αν και κάνει σκέψεις για Γκιούρτσο και Σάντσες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ντιονκού ή ο Σάντσες, αριστερά ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί Ρομπέρς και Μιλίτσεβιτς.

Στην μεσαία γραμμή Πέρε Πονς και Γκουστάβο με τον Ντίμερς να κινείται σαν επιτελικός μέσος, δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Φαράζ, αριστερά Γκιούρτσο ή Τόνγκια και στην κορυφή ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ και του πρωταθλήματος Φραν Σολ.

 

Send this to a friend