Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Ο Ρόλος του Επιτρόπου Διοικήσεως στις Δημοκρατικές Κοινωνίες» – Διάλεξη στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Αραδίππου
«Ο Ρόλος του Επιτρόπου Διοικήσεως στις Δημοκρατικές Κοινωνίες» – Διάλεξη στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Αραδίππου

«Ο Ρόλος του Επιτρόπου Διοικήσεως στις Δημοκρατικές Κοινωνίες» – Διάλεξη στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Αραδίππου

To ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ παρουσιάζει την διάλεξη με τίτλο: «Ο Ρόλος του Επιτρόπου Διοικήσεως στις Δημοκρατικές Κοινωνίες», της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κας Μαρίας Στυλιανού Λοττίδη.

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 7:00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Αραδίππου και το Ίδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή συνεχίζουν για εντέκατο έτος τη λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, κατορθώνοντας έτσι να το εδραιώσει ως ένα θεσμό πνευματικό για την πόλη της Αραδίππου. Η δράση περιλαμβάνει μια σειρά διαλέξεων, οι οποίες είναι ανοικτές για το ευρύ κοινό και προσφέρουν την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που αφορούν την πόλη της Αραδίππου, αλλά και τον άνθρωπο γενικότερα.

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται την πρώτη εργάσιμη Τετάρτη κάθε μήνα. Η κάθε διάλεξη θα διαρκεί περίπου 45 λεπτά και το κοινό θα μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις. Κατά την Τελετή Λήξης των Διαλέξεων θα απονεμηθούν ειδικά Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε όσους παρευρεθούν σε τουλάχιστον 4 διαλέξεις.

Οι διαλέξεις θα δίνονται στο Οίκημα του Ιστορικού και Λαογραφικού Αρχείου Δήμου Αραδίππου (πρώην Θ.Ο.Ι.)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 24811017 Πολιτιστικό Τμήμα Δήμου Αραδίππου.

Send this to a friend