Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ #Λάρνακα: Δεν πρόλαβε να χαρεί το νεογέννητο μωρό του ο 24χρονος Μάριος Ροδίτης
#Λάρνακα: Δεν πρόλαβε να χαρεί το νεογέννητο μωρό του ο 24χρονος Μάριος Ροδίτης

#Λάρνακα: Δεν πρόλαβε να χαρεί το νεογέννητο μωρό του ο 24χρονος Μάριος Ροδίτης

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Στον ανθρώπινο παράγοντα φαίνεται να οφείλεται το θανατηφόρο δυστύχημα, που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στη Λάρνακα, κατά το οποίο έχασε άδικα τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος, ο Μάριος Ροδίτης, 24 χρόνων, ο οποίος ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού, μόλις μερικών εβδομάδων…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8μ.μ. στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά, κοντά στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αυτοκίνητο σαλούν που οδηγούσε 62χρονος, κάτοικος Ριζοκαρπάσου, σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να κάνει επαναστροφή, με αποτέλεσμα ν’ ανακόψει την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο Ροδίτης από την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο μοτοσικλετιστής βρήκε ακαριαίο θάνατο. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το πόρισμα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό του αναφέρει ότι ο θάνατος του Μάριου Ροδίτη προήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή φαίνεται ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Από την σύγκρουση, τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός και τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες του σαλούν αυτοκινήτου. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο. Στον οδηγό του σαλούν αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενικές ενδείξεις.

Στο σημείο όπου ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή συγγενείς και φίλοι άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια.

Ενώπιον δικαστηρίου

——————————–

Αργά το βράδυ της Κυριακής η Αστυνομία «φόρεσε χειροπέδες» στον 62χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κι εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εφταήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του η Αστυνομία εξετάζει αδικήματα πρόκλησης θανάτου εξ’ αμελείας και αμελούς οδήγησης. Αυτό είναι το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα που συμβαίνει στη Λάρνακα το 2024. Πέρσι είχαν σημειωθεί οκτώ θανατηφόρα δυστυχήματα στην επαρχία Λάρνακας με 10 νεκρούς.

Send this to a friend