Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Το νέο υπερσύγχρονο και ανανεωμένο κατάστημα της εταιρείας Professional Blinds στην καρδία της Λάρνακας
Το νέο υπερσύγχρονο και ανανεωμένο κατάστημα της εταιρείας Professional Blinds στην καρδία της Λάρνακας

Το νέο υπερσύγχρονο και ανανεωμένο κατάστημα της εταιρείας Professional Blinds στην καρδία της Λάρνακας

Το κατάστημα διακόσμησης, λευκών ειδών, κουρτίνας και σκίασης «Professional Blinds» τώρα με ανανεωμένο χώρο στην πάροδο Στρατηγού Τιμάγια στην Λάρνακα. Από το 2009 μέχρι και σήμερα προσφέρει υψηλή ποιότητα και άρτια εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες του.

Στο νέο ανανεωμένο χώρο της εταιρείας μπορείτε να βρείτε είδη σκίασης τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών χώρων από μια γκάμα υλικών, υφασμάτων καθώς και νέων τεχνολογιών για τους λάτρεις των «έξυπνων» σπιτιών.

Η εταιρεία συνεργάζεται και με χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, σχολεία και άλλους χώρους σε παγκύπρια βάση. Η εταιρεία προσφέρει επίσης δωρεάν μέτρηση στο χώρο σας μαζί με δειγματισμό των υλικών χωρίς καμία δέσμευση ενώ παρέχει στους πελάτες της 5 χρόνια εγγύηση για τα προϊόντα της.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κατάστημα για συμβουλές διακόσμησης στην επιλογή σκίασης και υφασμάτων για το χώρο σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ετοιμάζει τα προϊόντα της σε δικό της εργοστάσιο παραγωγής στην Λάρνακα διασφαλίζοντας πάντοτε την εξαιρετική ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές που προσφέρει τα τελευταία 15 χρόνια στη Κύπρο.

Στην «Professional Blinds» ο κ. Άγγελος Αναστασίου και ο κ. Ορθόδοξος Χριστοδούλου βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή σας για να δείτε μαζί τις ανάγκες που έχει ο χώρος σας και να σας καθοδηγήσουν μαζί με την κ. Βασούλα Αναστασίου για τις σωστές επιλογές για την δημιουργία του χώρου σας πάντοτε με ποιότητα αλλά και γούστο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 24 252884

Διεύθυνση: Γεωργίου Αβέρωφ 3, 6052 Λάρνακα

Send this to a friend