Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Sofi Art Studio: Ένα μοναδικό κατάστημα που αξίζει να επισκεφτείτε στην Ορμήδεια
Sofi Art Studio: Ένα μοναδικό κατάστημα που αξίζει να επισκεφτείτε στην Ορμήδεια

Sofi Art Studio: Ένα μοναδικό κατάστημα που αξίζει να επισκεφτείτε στην Ορμήδεια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του Sofi Art Studio στην Ορμήδεια και το Larnakaonline σας παρουσιάζει το νέο αυτό μοναδικό κατάστημα που αξίζει να επισκεφτείτε..

Ας δούμε τι μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Sofi Art Studio:

“Η αγάπη μου για την δημιουργία ήταν η μόνη διέξοδος. Mε αποφόρτιζε από την πίεση της ημέρας και  από τις απαιτήσεις της ζωής.

Γενικότερα η κατασκευή με χαλαρώνει. Αισθάνομαι δημιουργική και “ΑΥΤΟ” μου δίνει το δικαίωμα να νιώθω Άνθρωπος. Ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα πλέον να κάνω το χόμπι μου καθημερινότητα.”

Sofi Art Studio,                                                    

Είναι το μέρος όπου η αγάπη για την τέχνη συναντά τη δημιουργία, μετατρέποντας απλά υλικά σε μοναδικά έργα τέχνης. “Η διαδικασία της κατασκευής, ίσως αποτελεί για εμάς έναν μηχανισμό αποφόρτισης…”

Υπέροχα Έργα

Από πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν κάθε γωνιά του χώρου σας, φωτιστικά με κύριο υλικό το ξύλο σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και εφέ φωτισμών , μοναδική γκάμα από ξύλινα κηροπήγια, διάφορες συνθέσεις που αποτελούνται από ξύλο, κηροπήγιο και αποξηραμένα λουλούδια  όπως και πολλά άλλα αξιολάτρευτα στολίδια και κατασκευές.

Εξατομικευμένες Δημιουργίες

Στοχεύουμε να παρουσιάσουμε στο κοινό μας δημιουργικές επιλογές διακόσμησης, προσθέτοντας σε κάθε εσωτερικό χώρο τον κατάλληλο χαρακτήρα . “Είμαστε εδώ για να κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς, διαστάσεις, χρώματα, σχέδια ή όποια άλλη προτίμηση ή έμπνευση μπορεί να έχετε, αν και εφόσον περνάει από το χέρι μας…”

Βρείτε μας Στα Social Media ή Επισκεφτείτε μας Από Κοντά.

“Κανένας λόγος και καμία περιγραφή δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία του να δείτε αυτά τα έργα, τη δουλειά μας από κοντά.

Βρείτε μας στο Facebook @SofiArtStudio και Instagram @Sofi.artstudio.cy .

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Κωνσταντίνου Καβάφη 1 στην Ορμήδεια ή google maps: SofiartStudioOrmidια ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 99853753 και 96397235.

Η τέχνη για μας είναι ένα ταξίδι στην καρδιά της δημιουργίας. Σας προσκαλούμε να το μοιραστούμε.

Send this to a friend