Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΑΝ: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πρόοδο του αθλητισμού
ΥΠΑΝ: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πρόοδο του αθλητισμού

ΥΠΑΝ: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πρόοδο του αθλητισμού

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πρόοδο του κυπριακού αθλητισμού, δήλωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου, απευθύνοντας χαιρετισμό στην τελετή επίδοσης των επιταγών χαριστικών παροχών στους/στις αθλητές/αθλήτριες των σχεδιασμών «Υψηλής Επίδοσης και Ταλέντων» του ΚΟΑ, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία, στη Λευκωσία.

Απευθυνόμενη προς τους αθλητές και τις αθλήτριες, η κ. Μιχαηλίδου σημείωσε τη διαπίστωση του Υπουργείου ότι τα τελευταία χρόνια, με την τεράστια προσπάθεια, τις προσωπικές θυσίες και τις συνεχείς επιτυχίες τους, έχουν ανεβάσει το επίπεδο του αθλητισμού της Κύπρου, αποτελώντας τους καλύτερους και τις καλύτερες πρεσβευτές της στο εξωτερικό.

«Λίγους μόνο μήνες πριν από τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν φέτος στο Παρίσι, το μικρό νησί μας, ελπίζει και πιστεύει σε εσάς, στις δικές σας προκρίσεις και σε νέες δικές σας διακρίσεις, που θα είναι διακρίσεις ολόκληρου του λαού μας», συνέχισε η ΥΠΑΝ, επισημαίνοντας ότι «το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θέτουν ως προτεραιότητα την ολόπλευρη στήριξη της προσπάθειάς σας».

Χρέος μας, είπε η κ. Μιχαηλίδου, είναι να διασφαλίσουμε τα απαραίτητα εχέγγυα προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς και ένα περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες, ίσες δυνατότητες και ίση συμμετοχή για όλους και όλες.

«Μαζί με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση, για να ενισχύουμε τους σχεδιασμούς που αφορούν στην ενίσχυση των αθλητικών μας υποδομών, στην ανάδειξη νέων ταλέντων, στην αξιοποίηση αθλητών-προτύπων και, κατ’ επέκταση, στην πρόοδο και ανάπτυξη του κυπριακού αθλητισμού, όπως περιγράφεται και στο Πρόγραμμα Διακυβέρνησης», τόνισε.

Καταληκτικά, η Υπουργός συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως και τη Διοίκηση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, τόσο για τη σημερινή τους πρωτοβουλία όσο και για το γενικότερο έργο που επιτελούν, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό της πατρίδας μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Send this to a friend