Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “Τρία χρόνια που έφυγε η γιαγιά μου”: Η Έλλη Αυξεντίου για άλλη μια χρονιά χαρίζει ζωή μέσω του εθελοντισμού και της αγαπημένης της γιαγιάς
“Τρία χρόνια που έφυγε η γιαγιά μου”: Η Έλλη Αυξεντίου για άλλη μια χρονιά χαρίζει ζωή μέσω του εθελοντισμού και της αγαπημένης της γιαγιάς

“Τρία χρόνια που έφυγε η γιαγιά μου”: Η Έλλη Αυξεντίου για άλλη μια χρονιά χαρίζει ζωή μέσω του εθελοντισμού και της αγαπημένης της γιαγιάς

Της Ειρήνης Αντωνίου

Σε λίγες μέρες κλείνουν τρία χρόνια από την ημέρα που έφυγε η γιαγιά της δημοσιογράφου Έλλη Αυξεντίου και γι’ αυτό το σκοπό διοργανώνει για ακόμη μια φορά αιμοδοσία εις μνήμη της.

Τηρώντας κατά γράμμα την υπόσχεση που έδωσε στην γιαγιά της, Ελένη Ματθαίου η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου συνεχίζει τον εθελοντισμό της, προσπαθώντας σε κάθε μνημόσυνο της να χαρίζει ελπίδα στους συνανθρώπους της διοργανώνοντας αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής στα Λιβάδια Λάρνακας από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι, κάνοντας την υπόσχεση της που έδωσε στην γιαγιά της, πραγματικότητα.

Δείτε τι μας δήλωσε η ίδια η Έλλη Αυξεντίου:

“Σε λίγες μέρες, συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε», η γιαγιά μου Ελένη Ματθαίου. Η γυναίκα που δίδαξε και μου δίδαξε, την αγάπη και την προσφορά! Μετά τη δολοφονία του παππού μου Κώστα Ματθαίου, η γιαγιά μου, αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά της, στα εγγόνια της αλλά στον συνάνθρωπο της. Έδινε ακόμα και τις στιγμές που δεν είχε. Γι αυτό και μέχρι σήμερα, μαθαίνω ιστορίες από ανθρώπους που η γιαγιά μου, βοήθησε κάποτε. Μπορεί προσωπικά να μην πιστεύω στο «αλλού», πιστεύω όμως ότι οι άνθρωποι που δεν είναι πια κοντά μας ζουν μέσα από εμάς και μέσα από τις πράξεις μας. Έτσι αποφάσισα, σιγά – σιγά, να δημιουργήσω μία ομπρέλα αγάπης, αφιερωμένη στη μνήμη, της δικής μου Ελένης με σκοπό τον άνθρωπο.

Την Κυριακή λοιπόν, 14 Ιανουαρίου, στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά αιμοδοσία στη μνήμη της γιαγιάς μου, Ελένης Ματθαίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής, στα Λιβάδια, Λάρνακας.

Δίνουμε αίμα λοιπόν, σώζουμε μία ζωή.. το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας αλλά και στον συνάνθρωπο μας”.

Send this to a friend