Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Οι Λυσιώτες γιόρτασαν τον ερχομό του καινούργιου χρόνου και τα Θεοφάνεια, στο εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού στο Κόρνο (φώτο)
Οι Λυσιώτες γιόρτασαν τον ερχομό του καινούργιου χρόνου και τα Θεοφάνεια, στο εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού στο Κόρνο (φώτο)

Οι Λυσιώτες γιόρτασαν τον ερχομό του καινούργιου χρόνου και τα Θεοφάνεια, στο εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού στο Κόρνο (φώτο)

Οι Λυσιώτες γιόρτασαν τον ερχομό του καινούργιου χρόνου και τα Θεοφάνεια, με Θεία λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού παρά τον Κόρνο, με τον Άη Βασίλη να έρχεται στη συνέχεια και να μοιράζει δώρα στα παιδιά που αθρόα προσήλθαν.

Σ αυτό το μικρό, γιορταστικό πανηγύρι των παιδιών ο Άης Βασίλης πριν δώσει τα δώρα σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις ομορφιές και την ιστορία της Λύσης.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λύσης Ανδρέας Καουρής, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε όπως το 2024 να είναι έτος επιστροφής σε μια ελεύθερη και επανενωμένη πατρίδα, με την αποκατάσταση όλων των ανθρωπίνων μας δικαιωμάτων, με την ειρήνη να επανέρχεται σε όλες τις περιοχές της υφηλίου που σήμερα μαστίζονται από πολέμους, δυστυχία, πείνα, δίψα και εξαθλίωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Λυσιώτης βουλευτής Αμμοχώστου Νίκος Κέττηρος και ο επίσης βουλευτής Αμμοχώστου Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Την ώρα που ο Άγιος Βασίλης με εθελόντριες διένειμαν τα δώρα, η βυζαντινή χορωδία του Δήμου Λύσης «Γιάγκος Σουρουλλάς» έψαλλε επίκαιρους ύμνους. Τα δώρα είναι μια προσφορά του Δήμου Λύσης.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Send this to a friend