Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος με την πτώση της Καναδής η Αστυνομία στη Λάρνακα
Ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος με την πτώση της Καναδής η Αστυνομία στη Λάρνακα

Ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος με την πτώση της Καναδής η Αστυνομία στη Λάρνακα

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 34χρονη, από τον Καναδά, η οποία το απόγευμα της Κυριακής, έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε με τον Βρετανό σύντροφό της, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος γύρω από την μυστήρια αυτή υπόθεση, η κοπέλα μεταφέρθηκε γύρω στις 4.30μ.μ. με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο της πόλης, φέροντας διάφορα τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός της. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Η Αστυνομία έσπευσε στο μέρος και άρχισε εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες που προκάλεσαν την πτώση και τι είχε προηγηθεί.

Την ώρα της πτώσης της γυναίκας, η Αστυνομία έχει μαρτυρία ότι ο σύντροφός της βρισκόταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της δύναμης Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι η 34χρονη έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματός όπου διέμενε.

Ο 33χρονος σύντροφός της έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στην Αστυνομία για τα όσα είχαν προηγηθεί, ισχυρισμοί οι οποίοι διερευνώνται. Φαίνεται ότι το ζευγάρι είχε τσακωθεί πριν από το συμβάν. Στο παρών στάδιο, πάντως, φαντάζει απομακρυσμένο το σενάριο της εγκληματικής πράξης. Θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν η 34χρονη είχε καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά πριν από την πτώση της.

Η κοπέλα και ο σύντροφός της είχαν φθάσει για διακοπές στην Κύπρο το Σάββατο, 6 του μήνα, και διέμεναν στο διαμέρισμα που ανήκει στον πατέρα του 33χρονου.

Send this to a friend