Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μοναδικές στιγμές το τελευταίο Σάββατο του 2023 στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης
Μοναδικές στιγμές το τελευταίο Σάββατο του 2023 στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης

Μοναδικές στιγμές το τελευταίο Σάββατο του 2023 στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης

Με ανακοίνωση της η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης αναφέρεται στις δραστηριότητες που έγιναν την τελευταία μέρα του χρόνου παρέα με τον συγγραφέα akylaos, την ομάδα του και με το παραμύθι “ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ”.

Ανακοίνωση

Το τελευταίο Σάββατο του 2023, το περάσαμε στο δεύτερο μας σπίτι πια, στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ! Έτσι την τελευταία μέρα του χρόνου, την περάσαμε με τον καλύτερο τρόπο, παρέα με τον ταλαντούχο συγγραφέα akylaos , όπου χάρη σ’ αυτόν και την καταπληκτική ομάδα του, ζήσαμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, με το παραμύθι “ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ”, όπου με τη θεατροπαιδαγωγική αφήγησή του,με πρωταγωνιστές μάλιστα τους μικρούς φίλους της βιβλιοθήκης μας, μας ταξίδεψαν κυριολεκτικά στον ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ!

Αγαπητέ Ακύλαος Αντώνιος, σε ευχαριστούμε πολύ για τα όμόρφα συναισθήματα που χάρισες σε μικρούς και μεγάλους και ζήσαμε ένα χαρούμενο και ξέγνοιαστο γιορτινό πρωινό!

Ο Άγιος Βασίλης και το σκανδαλιάρικα ξωτικά δεν έλειπαν από το χριστουγεννιάτικο σκηνικό καθ’ όλη τη διάρκεια, απαθανατίζοντας τα παιδάκια με φωτογραφίες, παίζοντας αλλά κι απολαμβάνοντας ζεστή σοκολάτα μαζί με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Send this to a friend