Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φινάλε με μάχη σωτήριας
Φινάλε με μάχη σωτήριας

Φινάλε με μάχη σωτήριας

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΖ και τη Δόξα ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Μόλις δύο νίκες για την ΑΕΖ στο πρωτάθλημα και μία για τη Δόξα κι έτσι μοιραία οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στην ουρά η Δόξα, η οποία θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας. Η ΑΕΖ είχε χάσει από τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι του 2023, έχει τρεις σερί ήττες και 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η Δόξα προέρχεται από ήττα από την ΑΕΚ, αλλά είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη επί του πρωταθλητή Άρη. Στη σημερινή αναμέτρηση η νίκη της ΑΕΖ έχει απόδοση 1.88, η ισοπαλία είναι στο 3.65 και η νίκη της Δόξας δίνει 3.60 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Η ΑΕΖ έχει έντεκα GG στα 13 τελευταία ματς και τέσσερα over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια, τα τρία εκ των οποίων ήταν over 3.5 γκολ! Η Δόξα έχει οχτώ NG στα δέκα τελευταία ματς και τρίαover 2.5 γκολ εδώ και πέντε αγωνιστικές. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 1.62 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 2.50, ενώ τοunder 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.15. Στο 1.57 τοGG, στο 2.25 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend