Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χ. Σενέκης: «Άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού για ψηφιακό εξοπλισμό στο Ριζοκάρπασο»
Χ. Σενέκης: «Άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού για ψηφιακό εξοπλισμό στο Ριζοκάρπασο»

Χ. Σενέκης: «Άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού για ψηφιακό εξοπλισμό στο Ριζοκάρπασο»

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Φίλιππος Χατζηζαχαρίας, έκανε αποδεκτό το αίτημα του βουλευτή του ΔΗΚΟ Αμμοχώστου, Χρίστου Σενέκη, για να εξοπλίσει το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου με ψηφιακό εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Ο βουλευτής συνόδευσε σήμερα τον Υφυπουργό στο Β’ Δημοτικό Δρομολαξιάς όπου παρακολούθησαν μαζί την παρουσίαση των μαθητών του Δημοτικού για την εικονική απεικόνιση και περιήγηση της Κοινότητας τους, όπου έφτιαξαν οι ίδιοι οι μαθητές.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Αμμοχώστου μας δήλωσε πως, «Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Φίλιππου Χατζηζαχαρία, στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Δρομολαξιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό για την ιδιαίτερη ευαισθησία του και την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για την παραχώρηση τεχνολογικών μέσων εκπαίδευσης στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου».

Παράλληλα, ανέφερε: «Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση από τον Υφυπουργό, που θα συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα εγκλωβισμένα παιδιά του εξατάξιου Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου.Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα υπάρξει δυνατότητα να πράξουμε τον ίδιο και για το Δημοτικό Σχολείο Ριζοκαρπάσου».

Send this to a friend