Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Θανατηφόρο Λάρνακας: Κρίσιμα 19χρονη επιβάτης στο όχημα του 19χρονου Μιχάλη ενώ άλλη νεαρή συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε ελαφρά
Θανατηφόρο Λάρνακας: Κρίσιμα 19χρονη επιβάτης στο όχημα του 19χρονου Μιχάλη ενώ άλλη νεαρή συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε ελαφρά

Θανατηφόρο Λάρνακας: Κρίσιμα 19χρονη επιβάτης στο όχημα του 19χρονου Μιχάλη ενώ άλλη νεαρή συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε ελαφρά

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Μαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια του Μιχάλη Θεοδώρου, από τη Λάρνακα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε φοβερή τροχαία σύγκρουση στα Περβόλια. Από το ίδιο δυστύχημα, τραυματίστηκε κρίσιμα μία 19χρονη, επίσης από τη Λάρνακα, η οποία ήταν επιβάτης στο μοιραίο αυτοκίνητο. Άλλη μία νεαρή που ήταν συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, το όγδοο μέσα στο 2023 στην επαρχία Λάρνακας, συνέβη στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με κατεύθυνση τον Φάρο Περβολιών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα συγκλονίζουν.

Ο άτυχος νεαρός ενώ οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο, σε μια αριστερή στροφή του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του, προφανώς λόγω υπερβολικής ταχύτητας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά και να βγει εκτός του δρόμου.

Αφού διέσχισε μια απόσταση περίπου 100 μέτρων αποκόπτοντας θάμνους, κτύπησε με την πίσω πλευρά του σε τοίχο αντιστήριξης υπογείου από μπετόν και ακολούθως εκτινάχθηκε στον αέρα για να καταλήξει ανάποδα περίπου 20 μέτρα πιο κάτω. Συνοδηγός στο αυτοκίνητο ήταν 19χρονη Ελληνοκύπρια, από τη Λάρνακα, κι επιβάτης στο πίσω κάθισμα ακόμα μία κοπέλα, επίσης 19 χρόνων, από τη Λάρνακα.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση ο οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Κρίσιμα τραυματίστηκε η 19χρονη κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα, η οποία επίσης εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο. Φέρει πολλαπλά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η 19χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου υπέστη ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται κι αυτή στο νοσοκομείο.

Εννέα τα θύματα

————————

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου δήλωσε ότι από τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται ότι το θύμα του δυστυχήματος οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα. Ανέφερε, ακόμα, ότι τόσο ο οδηγός, όσο και η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Ο Μιχάλης Θεοδώρου θα γιόρταζε αύριο τα 19α γενέθλιά του (16/12/2004). Ο κ. Χρυσοστόμου σημείωσε ότι αυτό είναι το όγδοο θανατηφόρο δυστύχημα που συμβαίνει το 2023 στην επαρχία Λάρνακας με εννέα θύματα.

Send this to a friend