Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Η υπερβολική ταχύτητα η αιτία του νέου θανατηφόρου στα Περβόλια Λάρνακας – Δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας (φώτο)
Η υπερβολική ταχύτητα η αιτία του νέου θανατηφόρου στα Περβόλια Λάρνακας – Δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας  (φώτο)

Η υπερβολική ταχύτητα η αιτία του νέου θανατηφόρου στα Περβόλια Λάρνακας – Δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας (φώτο)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Περβόλια, στο οποίο έχασε την ζωή του ο 19χρονος Μιχάλης Θεοδώρου.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λάρνακας, Σπύρος Χρυσοστόμου ανέφερε ότι «γύρω στις 23:50 συνέβη θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα τον 19χρονο Μιχάλη Θεοδώρου από την Λάρνακα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο θανών ενώ οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στην λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια με κατεύθυνση τον Φάρο. Προφανώς, λόγω υπερβολικής ταχύτητας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το, παρέκκλινε προς τα δεξιά εκτός δρόμου και αφού απέκοψε θάμνους συγκρούστηκε σε τοίχους από μπετόν».

Ακολούθως δήλωσε ότι «από τη σύγκρουση, το όχημα εκτινάχθηκε στον αέρα και ακινητοποιήθηκε ανάποδα 20 μέτρα περίπου πιο κάτω. Από την σύγκρουση ο οδηγός εγκλωβίστηκε εντός του αυτοκινήτου. Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και υστέρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Επίσης, «η 19χρονη η οποία ήταν εντός του οχήματος και καθόταν στο πίσω κάθισμα εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, είναι πολυτραυματίας, έχει χειρουργηθεί και η κατάσταση της είναι κρίσιμη. Η 19χρονη η οποία ήταν συνοδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λάρνακα εκτός κινδύνου».

Τέλος, «από τις εξετάσεις φαίνεται ότι ο 19χρονος και η 19χρονη πολυτραυματίας δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας», είπε ο Υπεύθυνος της τροχαίας.

 

 

Send this to a friend