Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Να μην την λυγίσουν οι απουσίες, πλήγμα και η απουσία των οργανωμένων
Να μην την λυγίσουν οι απουσίες, πλήγμα και η απουσία των οργανωμένων

Να μην την λυγίσουν οι απουσίες, πλήγμα και η απουσία των οργανωμένων

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται σήμερα την Ομόνοια στις 19:00 και δεν θέλει να μείνει για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη. Το έργο της και η όλη της προσπάθεια είναι εξαιρετικά δύσκολη μιας και δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την ανεβασμένη Ομόνοια αλλά ταυτόχρονα και τις δικές της σημαντικές απουσίες.

Και αυτό γιατί ο Χριστοδούλου δεν θα έχει διαθέσιμους ούτε αυτή την αγωνιστική τους τραυματίες Μελίσσα, Σεργίου και Ντάτκοβιτς αλλά και τον τιμωρημένο Μπεχαράνο.

Στο προηγούμενο ματς με την Πάφο η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήταν επηρεασμένη από τις απουσίες, αλλά τώρα θέλει να βγάλει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Να δείξει ότι μπορεί ακόμη και χωρίς κάποιους βασικούς να παίξει καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι τώρα είχε χρόνο να ψάξει και να δει τι δεν πήγε λάθος για να το βελτιώσει.


Αν θα είναι αρκετό για να πάρει κάτι από το ματς, αυτό θα το μάθουμε σε λίγες ώρες. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα θα απέχουν οι οργανωμένοι μετά και την ανακοίνωση τους αντιδρώντας για την απόφαση της διοίκησης να εντοπίσει όσους έκαναν επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο.

Send this to a friend