Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το πρόγραμμα «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ)» παρουσιάστηκε στον Δήμο Λάρνακας από τον Δήμο Αγλαντζιάς, ο οποίος είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι στιγμή Δήμος στην Κύπρο, που εφαρμόζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα τελευταία τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση του προγράμματος «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ)» του Δήμου Αγλαντζιάς από τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου και τη Δήμητρα Κατεχάκη. Παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις και οι δυνατότητες του προγράμματος και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν τα περιθώρια βελτίωσης του προγράμματος».

Την ενημέρωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και ο Δημοτικός Γραμματέας, προσωπικό των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Υγειονομείου, Οικονομικού Τμήματος και της Τεχνικής Υπηρεσίας των Δήμων Λάρνακας, Λιβαδιών και της κοινότητας Ορόκλινης.


 

Συγκεκριμένα αύριο στις 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Δήμου Λάρνακας στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης μας με την Κάθοδο του Άγιου Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ.

Για το πιο πάνω λόγο θα αποκοπούν για την κυκλοφορία αρκετοί δρόμοι η αποκοπή θα γίνει από τις 2.00 το μεσημέρι μέχρι τις 9.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας και τονίζεται ότι η στάθμευση, στις οδούς που θα είναι αποκομμένες από την κυκλοφορία, θα απαγορεύεται.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

 

Τα Μέλη των Μουσικών Σχημάτων του Δήμου Λάρνακας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση, την Κυριακή από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 5.00 το απόγευμα, στον χώρο των Μουσικών Σχημάτων.

Για αυτό τον όμορφο σκοπό μας περιμένουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φαγητά, γλυκά, ποτά, παιδικές δραστηριότητες κι άλλες εκπλήξεις…

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Δικαίωμα Ελπίδας για Άτομα με Αναπηρίες» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας.

 

 

 

 

 

Send this to a friend