Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Έρχεται τελικός για τον Απόλλωνα!
Έρχεται τελικός για τον Απόλλωνα!

Έρχεται τελικός για τον Απόλλωνα!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τη σημαντική αναμέτρηση του Απόλλωνα στην έδρα του Οθέλλου ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους ειδικά να φτάνουν υπό πίεση μετά από πέντε διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη!

Ο Οθέλλος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις με μόλις 2 νίκες στις πρώτες 13 αγωνιστικές και χρειάζεται βαθμολογική ανάσα. Πέτυχε και τις δύο νίκες του μέσα στον Νοέμβριο, αλλά ακολούθησαν οι ήττες από Πάφο και Ομόνοια, με τον Οθέλλο να ψάχνει τώρα αντίδραση, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα θα του τονώσει και την ψυχολογία. Από την άλλη ο Απόλλωνας βρέθηκε εκτός της πρώτης εξάδας μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας, ισοπαλία που ήρθε μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Η νέα αποτυχία έφερε την αποπομπή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον Άγγελο Τσολάκη να κάθεται σήμερα στον πάγκο ώσπου να ανακοινωθεί η διάδοχη λύση.


Η νίκη του Οθέλλου έχει απόδοση 8.75, η ισοπαλία είναι στο 4.70 και η νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.38στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Ο Οθέλλος έχει τέσσερα over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς και τρία NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Απόλλωνας έχει οχτώ NG εδώ και εννέα αγωνιστικές και τρία under 2.5 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Στο σημερινό παιχνίδι το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.72 και το over 3.5 γκολ είναι στο 2.75, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.12. Στο 1.98 τοGG, στο 1.78 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend