Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Καζαμίας: “Ποτέ δεν σταθήκαμε στις απουσίες”
Καζαμίας: “Ποτέ δεν σταθήκαμε στις απουσίες”

Καζαμίας: “Ποτέ δεν σταθήκαμε στις απουσίες”

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» στον Super Sport FM 104.0, μιλώντας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη Νέα Σαλαμίνα.

Όσα ανέφερε:

Για την προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας: «Έχουμε κάποιες δεδομένες απουσίες τις οποίες ανακοινώσαμε. Αυτοί που απουσίαζαν με Πάφο, θα απουσιάζουν και με Ομόνοια. Έχουμε όμως ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό και είμαστε καλυμμένοι και ποσοτικά. Ποτέ δεν σταθήκαμε στις απουσίες».

Αν είναι ικανοποιημένοι από τον απολογισμό του Α’ γύρου: «Σαφέστατα είμαστε ικανοποιημένοι και από τη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική, έχει κερδίσει τον σεβασμό των υπολοίπων».

Για το αν θέλουν στην ομάδα να πάρουν ρεβάνς από το 4-0 του πρώτου γύρου: «Δεν είναι θέμα ρεβάνς. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι στη δική μας έδρα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά είμαστε έτοιμοι. Έχουμε τους δικούς μας στόχους και θα συνεχίσουμε να τους διεκδικούμε».

Για τον στόχο της εξάδας: «Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της πρώτης εξάδας ή της δεύτερης οκτάδας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στο τέλος του δεύτερου γύρου θα δούμε που βρίσκεται η ομάδα μας».

Για την προσέλευσή: «Θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι εμπορικό παιχνίδι αλίμονο. Θα το ξαναπώ, θέλουμε κάτι περισσότερο από τον κόσμο. Να είναι όλες οι καρέκλες γεμάτες».

Για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Πάφο και τα μέτρα που θα πάρει η διοίκηση: «Το Δ.Σ έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Αυτά που έχουμε πει αναφορικά με την λήψη μέτρων, θα τα τηρήσουμε μέχρι και το τελευταίο “σίγμα”. Αυτές οι συμπεριφορές δεν μας εκφράζουν. Μάλιστα εμείς είχαμε διασφαλίσει εντός αγωνιστικού χώρου και αποδυτήριων, την ασφάλεια των ανθρώπων της Πάφου».

Send this to a friend