Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Non-stop η δράση στην Premier League!
Non-stop η δράση στην Premier League!

Non-stop η δράση στην Premier League!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στην Αγγλία, όπου η μπάλα δεν σταματά ποτέ! Η αρχή στη 15η αγωνιστική γίνεται με δύο παιχνίδια, με την Άρσεναλ να έχει θεωρητικά βατό έργο απέναντι στη Λούτον, έτσι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση Γουλβς-Μπέρνλι.

Η Γουλβςέχει 4 νίκες σε 14 αγωνιστικές και ψάχνει το τρίποντο που θα της επιτρέψει να αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη. Προέρχεται από ήττα από την Άρσεναλ και έχει μόνο μία νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Η Μπέρνλι βρίσκεται στην προτελευταία θέση, καθώς έχει μόλις 2 νίκες στις πρώτες 14 αγωνιστικές. Τη δεύτερη νίκη την πέτυχε το περασμένο Σάββατο, ήταν η «πεντάρα» στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έτσι πάει φορτσάτη στο ματς αυτό.

Η νίκη της Γουλβς έχει απόδοση 1.96, η ισοπαλία είναι στο 3.77 και η νίκη της Μπέρνλι δίνει 4.45 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Έντεκα διαδοχικά GG για τη Γουλβς και συνολικά δώδεκα στα 13 τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει και έξι σερί over 2.5 γκολ, συνολικά επτά στα οχτώ τελευταία ματς.Επτά over 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια για την Μπέρνλι. Απόψε το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.85 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.40, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.85. Στο 1.80 το GG, στο 1.95 το NG.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουλβς δέχτηκε το πρώτο γκολ του αγώνα στα 5 τελευταία ματς, ποντάρισμα που απόψε θα βρείτε με απόδοση 1.70 στην Stoiximan, ενώ το ενδεχόμενο να προηγηθεί η Μπέρνλι δίνει 2.52.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend