Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Μεγαλουργεί ο Όμηρος και ο Μαζωτός FC – 18 γκολ σε οκτώ ματς!
Μεγαλουργεί ο Όμηρος και ο Μαζωτός FC – 18 γκολ σε οκτώ ματς!

Μεγαλουργεί ο Όμηρος και ο Μαζωτός FC – 18 γκολ σε οκτώ ματς!

Ο Όμηρος Στοϊμένοβ εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μαζωτού FC και κυριολεκτικά μεγαλουργεί. Σε οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος, πέτυχε 18 τέρματα και οδηγεί την κούρσα του πίνακα των σκόρερ, ενώ και η ομάδα του είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία.

Σε δηλώσεις του ο 21χρονος Όμηρος Στοϊμένοβ για τη δική του εντυπωσιακή πορεία, αλλά και της ομάδας του Μαζωτού, ανέφερε ότι οι επιτυχίες τόσο του ιδίου, όσο και της ομάδας, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

«Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, τεχνική ηγεσία με τον Γιώργο Έλληνα και εμείς οι ποδοσφαιριστές, λειτουργούμε ως οικογένεια. Επίσης η συμπαράσταση που τυγχάνω από τη διοίκηση και τον προπονητή μου, οι οποίοι πίστεψαν σε εμένα και εγώ με τη σειρά μου δίνω όλες μου τις δυνάμεις, προσπαθώ να τους δικαιώσω.

Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στο τέλος θα τα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που βάλαμε με τα παιδιά», σχολίασε για την ομάδα του και τους προσωπικούς του στόχους.

 

Send this to a friend