Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Καζαμίας: “Δεν μπορεί η μειοψηφία να κάνει ότι θέλει, οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να μπουν στο «Αμμόχωστος» ξανά”
Καζαμίας: “Δεν μπορεί η μειοψηφία να κάνει ότι θέλει, οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να μπουν στο «Αμμόχωστος» ξανά”

Καζαμίας: “Δεν μπορεί η μειοψηφία να κάνει ότι θέλει, οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να μπουν στο «Αμμόχωστος» ξανά”

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» και ήταν κάθετος για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά::

Για την ήττα από την Πάφο FC: «Η Πάφος FC είχε μία καλή εμφάνιση, πήρε μία δίκαιη νίκη, εμείς προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, το καταφέραμε στο πρώτο μέρος, από κει και πέρα δεχτήκαμε τέρματα και χάσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο τέρμα κρίθηκε το ματς, όμως δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, παρόλο που δεν τα κατάφεραν. Έλειψαν κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα σταθούμε εδώ. Δεν έχω δικαίωμα να το πράξω, από τη στιγμή που δεν το χρησιμοποίησε ο κ. Χριστοδούλου. Οι ήττες είναι στο παιχνίδι, έχει ποιότητα η Πάφος FC και χάσαμε δίκαια. Ήταν για εμάς η πιο δύσκολη ομάδα που παίξαμε εντός έδρας».


Για τον Κίσσα: «Ήταν εξαιρετικός παρόλο που χάσαμε τον αγώνα, ο τερματοφύλακας ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντα του».

Για τις απουσίες με Ομόνοια: «Κανείς δεν θα επιστρέψει στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», ενώ για τον Ντορεγκαράι θα αποφασίσει ο προπονητής».

Για την ανακοίνωση: «Απαράδεκτα γεγονότα, δεν χωράει καμία δικαιλογία. Αυτά που έγιναν δεν μας εκφράζουν καθόλου. Οι άνθρωποι της Πάφου αναγνώρισαν την φιλοξενεία μας και τους ευχαριστώ πολύ. Προσφέραμε την φιλοξενεία μας, δεν υπήρχε το παραμικρό στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Τα γεγονότα που έγιναν δεν μας εκφράζουν. Δεν μπορεί η μειοψηφία να κάνει ότι θέλει, οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να μπουν στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή». Από το «κλειστό» κύκλωμα θα βρούμε τους υπαίτιους. Υπήρξε κίνδυνος τραυματισμού, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τα έκτροπα, είναι απαράδεκτα αυτά που έγιναν. Δεν ξέρω πόσοι αστυνομικοί ήταν στο γήπεδο, δεν γνώριζα το πλάνο της δράσης τους. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες κατά της Αστυνομίας. Δεν υπάρχει άλλοθι για κανέναν».

Για τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας και τον Μαυρουδή: «Έτσι είναι η κουλτούρα μας, με τους νέους ποδοσφαιριστές. Όλα τα παιχνίδια τα παρακολουθούμε των ακαδημιών. Υπάρχει εικόνα, ο Μαυρουδής πηγαίνει εξαιρετικά όπως και άλλα παιδιά. Θα πάρουν την ευκαιρία τους, ας πολεμούν για το όνειρο τους και θα δικαιωθούν».

Send this to a friend