Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: “Δεν θα κρεμάσουμε κανέναν για μία κόκκινη”
Χριστοφόρου: “Δεν θα κρεμάσουμε κανέναν για μία κόκκινη”

Χριστοφόρου: “Δεν θα κρεμάσουμε κανέναν για μία κόκκινη”

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή του Super Sport FM και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και αυτά που έγιναν μετά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την δοκιμασία με την ΑΕΚ: «Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε ως ομάδα, πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε, επιθετικά οι δύο ομάδες απείλησαν ελάχιστα τις δύο εστίες. Η κόκκινες ίσως επηρέασαν λίγο παραπάνω εμάς. Θα αφήσουμε πίσω τη δοκιμασία με την ΑΕΚ και κοιτάμε την επόμενη υποχρέωση μας».


Για την μη επιθετικότητα της ομάδας: «Οι προϋποθέσεις δεν καταγράφονται για καμία ομάδα. Δεν ήταν παιχνίδι καλό, το 0-0 δεν το θεωρείς άδικο».

Για τον Τσίκο: «Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν όσα γίνονται. Δεν θα κρεμάσουμε κανέναν για μία κόκκινη. Κερδίζουμε και χάνουμε ως ομάδα. Υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για κάποιες συμπεριφορές, θα εφαρμοστούν εάν χρειαστεί. Το εύκολο είναι να βρεις έναν για να ρίξεις όλα τα αρνητικά. Θέλουμε ως ομάδα να αντιμετωπίζουμε κάθε αποτέλεσμα που έρχεται».

Για τη συγκομιδή στα ντέρμπι, αλλά και τη συγκομιδή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Στους εκτός έδρας αγώνες έχουμε τους περισσότερους βαθμούς, ας μην το απομονώνουμε όμως. Κερδίσαμε την Ομόνοια στο γήπεδο μας, άρα όταν η ομάδα είναι καλά, παίρνει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Η αλήθεια είναι στην προηγούμεμη αναμέτρηση δεν ήμασταν καλύτεροι από την αντίπαλο μας. Πάντως, η Ανόρθωση μπορεί να επιβληθεί στα ματς και θέλουμε να επανέλθει στο Δασάκι».

Για τα προβλήματα της ομάδας: «Έχουμε πολλές περιπτώσεις παικτών που στάθηκαν άτυχοι και έμειναν εκτός για αρκετό καιρό. Ευελπιστούμε να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες άμεσα. Η ομάδα δεν χαρίζει θέση στο ρόστερ. Θα δούμε τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Ιωάννου είναι το ερωτηματικό, ας ελπίσουμε να γίνει σύντομα αυτό».

Για την ανακοίνωση: «Η ανακοίνωση δεν αφορούσε τα πάντα, αφορούσε τη συμπεριφορά της Αστυνομίας στο κυλικείο που έτρωγαν οι φίλαθλοι. Ήταν εντελώς αχρείαστη αυτή η συμπεριφορά των αρχών. Δεν μπορούν να την πληρώνουν οι υπόλοιποι, για τη συμπεριφορά λίγων. Θα στείλουμε άμεσα επιστολή».

Send this to a friend