Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Πέρασε και από το «Αμμόχωστος» η Πάφος και παρέμεινε στην κορυφή
Πέρασε και από το «Αμμόχωστος» η Πάφος και παρέμεινε στην κορυφή

Πέρασε και από το «Αμμόχωστος» η Πάφος και παρέμεινε στην κορυφή

Με την Πάφο να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να χάνει πολλές ευκαιρίες, εν τέλει πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μέσα στο «Αμμόχωστος» επικρατώντας 2-0 της αποδεκατισμένης Νέας Σαλαμίνας και παρέμεινε στην κορυφή.

Η ομάδα του Καρσέδο από το ξεκίνημα ήταν ανώτερη και επέβαλε το δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Κράτησε μπάλα, έφτιαξε φάσεις και πανηγύρισε δίκαια τη νίκη με 2-0. Ο Τάνκοβιτς στο 58΄ έκανε το 1-0, ένα λεπτό αργότερο ο Βαλακάρι είχε δοκάρι για το 2-0 και στο 61΄ ο Βαλακάρι έκανε το 2-0. Γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 71΄ σκόραρε και η Νέα Σαλαμίνα με τον Καρλίτος αλλά ακυρώθηκε και αυτό για οφσάιντ του Ντορεγκαράι. Η Πάφος σφράγισε τη νίκη της στο 81΄ όταν ο Ζάιρο εκμεταλλεύθηκε λάθος του Τσέλεα, κέρδισε μπάλα, πέρασε τον Κίσσα και έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Κονατέ (74′ Οφόρι), Σελέα, Νάρσινγκ (82′ Κορομά), Ντουρμισάι (82′ Παπαγεωργίου), Φερνάντεζ (65′ Κονέ), Καρλίτος, Ντορεγκαράι, Λέουκο, Ντιακιτέ, Κατσιαρής (65′ Μιγκελίτο)

ΠΑΦΟΣ: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μπότσκαϊ (69′ Ταβάρες), Ικόκο, Τάνκοβιτς (79′ Μπρούνο), Βαλακάρι (79′ Τουμάσι), Ναμέ, Ντράγκομιρ (79′ Αμπντουσαλάμο ), Πέπε (26′ Πελάζιο).

Send this to a friend