Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φτάνει φορτσάτη η Πάφος στο «Αμμόχωστος»!
Φτάνει φορτσάτη η Πάφος στο «Αμμόχωστος»!

Φτάνει φορτσάτη η Πάφος στο «Αμμόχωστος»!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η μάχη ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Πάφο προβάλλει ως η πιο αμφίρροπη του σημερινού προγράμματος που περιλαμβάνει και τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Δόξα και Καρμιώτισσα-ΑΕΖ.

Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από ισοπαλία με την ΑΕΖ, αποτέλεσμα που δεν την ικανοποίησε, αλλά που την έφερε σε θέση μάχης για την πρώτη εξάδα. Η Πάφος φτάνει φορτσάτη στο «Αμμόχωστος» μετά την άνετη νίκη επί του Οθέλλου, αφού χάρη σ’ αυτή το φινάλε της 12ης αγωνιστικής τη βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με Άρη και ΑΠΟΕΛ. Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας έχει απόδοση 5.70, η ισοπαλία είναι στο 3.85 και η νίκη της Πάφου δίνει 1.75 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!


Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τέσσερα over 2.5 γκολ εδώ και πέντε αγωνιστικές, καθώς και τρία GG στα τέσσερα τελευταία ματς. Η Πάφος, με 4 σερί νίκες, έχει επτά NG στα εννέα τελευταία παιχνίδια και τρία over 2.5 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Σήμερα το over 2.5 γκολ δίνει 1.75 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 2.80, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.10. Στο 1.70 τοGG, στο 2.07 τοNG. Το ενδεχόμενο να μην σκοράρει η Νέα Σαλαμίνα θα το βρείτε με απόδοση 2.40 στην Stoiximan, ενώ το ενδεχόμενο να μείνει άσφαιρη η Πάφος δίνει 5.50!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend