Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μαθητές από το Α’ Δημοτικό Αραδίππου στην Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Συλλογής Οικιστικών Αποβλήτων
Μαθητές από το Α’ Δημοτικό Αραδίππου στην Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Συλλογής Οικιστικών Αποβλήτων

Μαθητές από το Α’ Δημοτικό Αραδίππου στην Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Συλλογής Οικιστικών Αποβλήτων

Τελευταία μέρα φιλοξενίας της κινητής μονάδας ενημέρωσης και συλλογής επικίνδυνων οικιστικών αποβλήτων και οι επισκέψεις των μαθητών συνεχίστηκαν!

Συγκεκριμένα, δύο ομάδες μαθητών από το Α’ Δημοτικό Αραδίππου βρέθηκαν στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το Δημαρχείο και ενημερώθηκαν για τα οφέλη της ανακύκλωσης, τα επικίνδυνα απόβλητα, την κατηγοριοποίηση τους και τον τρόπο διαχείρισης τους.

Φεύγοντας, έλαβαν ενημερωτικά φυλλάδια και υποσχέθηκαν πως στο μέλλον θα φροντίζουν ακόμα περισσότερο να ανακυκλώνουν όλα τα βλαβερά υλικά για το περιβάλλον.


Υπενθυμίζεται πως το Έργο «Χωριστή συλλογή και διαχείριση επικινδύνων αποβλήτων από τα νοικοκυριά» υλοποιείται από το Τµήµα Περιβάλλοντος σε συνεργασία µε την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας (ΑΝΕΛ) και στοχεύει στη χωριστή συλλογή και εκτροπή των επικινδύνων αποβλήτων από τα νοικοκυριά σε αδειοδοτηµένες εγκαταστάσεις διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων για κατάλληλη επεξεργασία.

Η χρηµατοδότηση του Έργου γίνεται από τα Νορβηγικά Ταµεία “Norway Grants Programming 2014 – 2021” για το συνολικό ποσό των €500.000, µέχρι τον Απρίλιο του 2024.

Send this to a friend