Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Συγκινούν η Διεύθυνση, οι καθηγητές και οι μαθητές του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών (βίντεο – φώτο)
Συγκινούν η Διεύθυνση, οι καθηγητές και οι μαθητές του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών (βίντεο – φώτο)

Συγκινούν η Διεύθυνση, οι καθηγητές και οι μαθητές του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών (βίντεο – φώτο)

Συγκλονίζει η πρωτοβουλία της Διεύθυνσης, των Καθηγητών και των μαθητών του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση μαθήτριας του Λυκείου που βρίσκεται στη Γερμανία, για πολύμηνη θεραπεία, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Λυκείου Λιβαδιών.

Συγκεκριμένα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο φρόντισαν όλοι μαζί και βρέθηκαν στο χώρο του σχολείου μαθητές της Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου, καθώς και κομμωτές από γνωστά κομμωτήρια της Λάρνακας και του Συνδέσμου Κομμωτών Λάρνακας, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ώστε ΟΛΑ τα έσοδα από τις χρεώσεις των κτενισμάτων, κουρεμάτων και ξυρισμάτων, να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση μαθήτριας του Λυκείου Λιβαδιών, που βρίσκεται για πολύμηνη θεραπεία στη Γερμανία.

Η όμορφη αυτή δράση άρχισε με το ξύρισμα του Δημάρχου Λιβαδιών, υπό τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιού όπως συνηθίζεται στους Κυπριακούς γάμους και με το “πλούμισμα” για τον ιερό αυτό σκοπό.

Συγκίνηση προκάλεσε η κατασκευή που δημιουργήθηκε με πολύ δυνατά μηνύματα από συμμαθήτριες/ες της ανήλικης μαθήτριας αλλά και το τραγούδι που ερμηνεύθηκε και αφιερώθηκε στη μαθήτρια από τους συμμαθήτριες/ες και καθηγητές της με σκοπό να την στηρίξουν και ψυχολογικά.

Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε θερμά και για ακόμη μια φορά όλοι μαζί αποδείξαμε ότι στηρίζουμε,όπως εξάλλου οφείλουμε,ο ένας τον άλλο.

Θερμές ευχαριστίες τόσο σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και στη διεξαγωγή της εκδήλωσης,αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν.

Send this to a friend