Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αεροδρόμιο Λάρνακας: Καταγγέλλουν ότι τους άφησαν εκτός πτήσης λίγο πριν την αναχώρηση
Αεροδρόμιο Λάρνακας: Καταγγέλλουν ότι τους άφησαν εκτός πτήσης λίγο πριν την αναχώρηση

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Καταγγέλλουν ότι τους άφησαν εκτός πτήσης λίγο πριν την αναχώρηση

Παράπονα έχει δεχθεί το SigmaLive από αναγνώστες, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας με την πτήση W64561 της Wizz Air προς Αθήνα, η οποία αναχώρησε στις 6:40 το πρωί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στα 20 άτομα έμειναν εκτός πτήσης, παρόλο που είχαν μεταβεί στο αεροδρόμιο εγκαίρως.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης κι ενώ οι εν λόγω επιβάτες είχαν περάσει όλους τους ενδεδειγμένους ελέγχους, ενημερώθηκαν από το προσωπικό εδάφους της εταιρείας, ότι το σύστημά της είχε κλείσει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχθεί άλλους επιβάτες.

Mεταξύ των επηρεαζόμενων επιβατών ήταν οικογένειες με παιδιά και άνθρωποι με ειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κλείσουν άλλα εισιτήρια, προκειμένου να φτάσουν εγκαίρως στον προορισμό τους.

Πάντως, καλά ενημερωμένη πηγή που μίλησε στο SigmaLive, υπέδειξε ότι όσοι έμειναν εκτός πτήσης, είχαν καθυστερήσει να μεταβούν στην πύλη, με αποτέλεσμα αυτή να κλείσει. Σημειώνεται ότι η πύλη έκλεισε στις 6:25 π.μ. (15 λεπτά πριν από την αναχώρηση) και οι επιβάτες που έμειναν εκτός, δεν είχαν μεταβεί στην πύλη μέχρι τις 6:30 π.μ.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend