Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Σημαντικό το τρίποντο αλλά έχει μπόλικη δουλειά ακόμη ο Σιμόν
Σημαντικό το τρίποντο αλλά έχει μπόλικη δουλειά ακόμη ο Σιμόν

Σημαντικό το τρίποντο αλλά έχει μπόλικη δουλειά ακόμη ο Σιμόν

Σίγουρα μία νίκη σε ντέρμπι και μάλιστα στο ντεμπούτο σου με 3-0 απέναντι στην ΑΕΛ είναι ότι καλύτερο. Το ιδανικό ξεκίνημα θα μπορούσε να πει κανείς για τον Ισραηλινό τεχνικό Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος ήθελε μία νίκη ψυχολογίας και την πήρε.

Το γκολ του Γκαρσία ήταν εξαιρετικά σημαντικό και καταλυτικό για τον αγώνα στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης, όμως είναι γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει και να βελτιώσει ακόμη. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Σιμόν ο οποίος θέλει να δει πολύ περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του.

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση αποτελεί ένα δυνατό τεστ για την ΑΕΚ. Ίσως το πιο δύσκολο όπως είναι τώρα τα δεδομένα και θα μετρήσει δυνάμεις. Ο Σιμόν θα δουλέψει πολύ σε κάποιες αδυναμίες και κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν με την ΑΕΛ για να υπάρξει σταδιακή βελτίωση στο γήπεδο και να φέρει την ΑΕΚ εκεί που ο ίδιος θέλει.


Τα θετικά αποτελέσματα και οι νίκες θα τον βοηθήσουν να το πετύχει πιο εύκολα και γρήγορα μιας και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια είναι κάτι που δίνει ώθηση.

Send this to a friend