Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η απόλυτη αποθέωση στην θεατρική παράσταση της ΛΑΛΛ «Ένας ψεύτης με πατέντα» (photos-βίντεο)
Η απόλυτη αποθέωση στην θεατρική παράσταση της ΛΑΛΛ «Ένας ψεύτης με πατέντα» (photos-βίντεο)

Η απόλυτη αποθέωση στην θεατρική παράσταση της ΛΑΛΛ «Ένας ψεύτης με πατέντα» (photos-βίντεο)

Το άπιαστο έγινε πραγματικότητα. Το όραμα κάποιων λίγων πήρε σάρκα και οστά και η ΛΑΛΛ (Λέσχη Αγάπη Λαού Λύσης) πραγματοποίησε την πρώτη της θεατρική παράσταση μετά από πάρα πολλά χρόνια και ένωσε Λυσιώτες και όχι μόνο.

Με ερασιτέχνες ηθοποιούς οι οποίοι δούλεψαν για μήνες σκληρά κατάφεραν να βγάλουν στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας την παράσταση «Ένας ψεύτης με πατέντα» του Δημήτρη Ψαθά η οποία μάγεψε στην κυριολεξία. Μία παράσταση που μέρες πριν ήταν sold out και γι’ αυτό θα γίνει και δεύτερη παράσταση στις 18 Ιανουαρίου του 2024.

Το μεράκι και η αγάπη όλων όσων δούλεψαν για το αποτέλεσμα που βγήκε στη σκηνή αποτυπώθηκε στο χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε. Εκεί όπου όλη η αίθουσα σηκώθηκε στο πόδι και αποθέωσε τους πρωταγωνιστές οι οποίοι έμοιαζαν σαν επαγγελματίες με την πινελιά των σκηνοθετών, Ανδρέα Λάρκου και Μαριάννας Λάρκου.


Άπαντες είχαν να πουν τα καλύτερα για την άρτια παράσταση, με εκπληκτικές ερμηνείες, φοβερή μουσική και χορευτικά που καθήλωσαν άπαντες και ήδη αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν στείλει το μήνυμα ότι η παράσταση αυτή δεν πρέπει να σταματήσει και πρέπει να υπάρξει και συνέχεια και γιατί όχι να πάει και σε άλλες πόλεις.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ποιοι έλαβαν μέρος, φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την παράσταση μαζί με δηλώσεις από τον Δήμαρχο της Λύσης Ανδρέα Καουρή, τον πρόεδρο της ΛΑΛΛ Γιαννάκη Σουρουλά, αλλά και τον σκηνοθέτη Ανδρέα Λάρκο.

Send this to a friend