Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα έχει πέναλτι το derbyd’ Italia;
Θα έχει πέναλτι το derbyd’ Italia;

Θα έχει πέναλτι το derbyd’ Italia;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η 13η αγωνιστική της SerieA καθηλώνει το ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια, αυτό όμως που κυριαρχεί είναι αναμφίβολα τα derbyd’ Italia! Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Ίντερ στο πιο κλασικό ιταλικό ντέρμπι και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα απόψε στο Τορίνο!

Η Γιουβέντους βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο δίποντο από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχει δηλαδή την ευκαιρία να την προσπεράσει και να βρεθεί στην κορυφή. Από μία ήττα στις πρώτες 12 αγωνιστικές οι δύο ομάδες, επιστρέφουν φορτσάτες μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Οι «μπιανκονέρι» προέρχονται από νίκη επί της Κάλιαρι και έχουν πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Οι «νερατζούρι» έχουν τέσσερις διαδοχικές νίκες, η τελευταία επί της Φροζινόνε. Παρά τη μικρή βαθμολογική διαφορά τους, η Ίντερ έχει καλύτερη αύρα και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι αποδόσεις…


Η νίκη της Γιουβέντους έχει απόδοση 3.40, η ισοπαλία είναι στο 3.25 και η νίκη της Γιουβέντους δίνει 2.25 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η «Κυρία» έχει έξι NG καιunder 2.5 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη η Ίντερ έχει τέσσερα NG στα έξι τελευταία ματς και πέντε over 2.5 γκολ εδώ και επτά αγωνιστικές. Απόψε το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.12 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3/75, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.72. Στο 1.83 τοGG, στο 1.91 τοNG.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ίντερ προηγήθηκε στα 11 τελευταία ματς! Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη και στο ντέρμπι δίνει 1.82, ενώ το ενδεχόμενο να προηγηθεί η Γιουβέντους δίνει 2.35 στην Stoiximan! Στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Γιουβέντους δεν σκόραρε στο ημίχρονο. Το over 0.5 γκολ στο ημίχρονο σήμερα είναι στο 1.50 και τοunder 0.5 γκολ στο ημίχρονο για την Γιουβέντους δίνει 2.55. Επίσης στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς της Ίντερ δόθηκε πέναλτι, ποντάρισμα που απόψε θα βρείτε στο 3.10!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend