Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ψάχνοντας το «διπλό» και για τον Σάλβα Φερέρ
Ψάχνοντας το «διπλό» και για τον Σάλβα Φερέρ

Ψάχνοντας το «διπλό» και για τον Σάλβα Φερέρ

Εκτός έδρας αποστολή περιμένει την Ανόρθωση και μάλιστα εξαιρετικά δύσκολη μιας και αντιμετωπίζει τον διψασμένο για βαθμούς Απόλλωνα, ο οποίος μετρά τρεις σερί ήττες.

Η Ανόρθωση μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και απ’ την άλλη έχει και ένα επιπλέον τεράστιο κίνητρο κόντρα στον Απόλλωνα. Να κερδίσει και να αφιερώσει την νίκη στον Σάλβα Φερέρ ο οποίος περνά μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Αγωνιστικά θα γίνουν κάποιες αλλαγές από τον Γκαγιέγο μιας και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Καστέλ, ενώ ο Τσίκο που δεν έχει πολλές ώρες που επέστρεψε στην Κύπρο πιθανόν να μην βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Απ’ την άλλη δεδομένη είναι η αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τον Σάλβα Φερέρ να μένει εκτός και τη θέση του να παίρνει ένας εκ των Μαρμούκ ή Κορρέα.


Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα είναι από νωρίς στο «Άλφαμεγα» μιας και εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε 15 λεπτά. Είναι παιχνίδι σημαντικό για την «Κυρία» μιας και αν το κερδίσει θα πάει στο –2 από την κορυφή.

Send this to a friend