Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Cyprus Airways Black Friday: Ξεκινήστε ένα ταξίδι πολυτέλειας με έκπτωση 50%.
Cyprus Airways Black Friday: Ξεκινήστε ένα ταξίδι πολυτέλειας με έκπτωση 50%.

Cyprus Airways Black Friday: Ξεκινήστε ένα ταξίδι πολυτέλειας με έκπτωση 50%.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει μια αποκλειστική προσφορά Black Friday, ανοίγοντας τις πύλες προς ένα ασύγκριτο πολυτελές ταξίδι. Με προσφορά 50%, αυτή είναι μια πρόσκληση να μετατρέψετε τα ταξιδιωτικά όνειρά σας σε πραγματικότητα.

Περιορισμένες Θέσεις, Απεριόριστες Εμπειρίες: Η προσφορά Black Friday ξεκίνησε. Αρπάξτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα πιο επιθυμητά προορισμούς στον κόσμο – Νίκαια, Αθήνα, Ντουμπάι, Ερεβάν,  Μιλάνο και Ζυρίχη – με μια εκπληκτική έκπτωση 50%. Κινηθείτε γρήγορα. Οι περιορισμένες θέσεις εξασφαλίζουν ένα αποκλειστικό και στενό ταξιδιωτικό ταξίδι.

Ευκαιρία με Χρονικό Περιορισμό: Δεν είναι απλά μια προσφορά. Είναι ένα διαβατήριο για έναν κόσμο υψηλής κομψότητας και χαράς. Ο χρόνος πιέζει – δράστε μέχρι την Δευτέρα 27 για να εξασφαλίσετε το προνομιακό σας ταξίδι. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το υπόλοιπο του 2023 ή το  2024 ένα έτος γεμάτο αξέχαστες στιγμές.

“Αυτή η πρωτοφανής προσφορά αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε ασυναγώνιστες εμπειρίες στους επιβάτες μας. Καλούμε όλους να ξεκινήσουν ένα επικό ταξίδι με την Cyprus Airways και να επωφεληθούν από αυτές τις ασυναγώνιστες προσφορές ταξιδίων. Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, οπότε μην το χάσετε” σημείωσε ο K. Χρίστος Λιμνατίτης, εμπορικός διευθυντής της Cyprus Airways.

“Επίσης, ζητάμε από τους επιβάτες μας να σημειώσουν ότι η έκπτωση 50% εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σύστημα και όλες οι τιμές που αναφέρονται έχουν ήδη μειωθεί.”

Επισκεφθείτε: https://www.cyprusairways.com/home/lp/black-friday

*Ισχύουν ορισμένοι όροι και προϋποθέσεις

 

Send this to a friend