Home ΕΞΟΔΟΣ Το Marbre Fusion Grill κέρδισε το Βραβείο TOP NOTCH στα Βραβεία Γαστρονομίας «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου»
Το Marbre Fusion Grill κέρδισε το Βραβείο TOP NOTCH στα Βραβεία Γαστρονομίας «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου»

Το Marbre Fusion Grill κέρδισε το Βραβείο TOP NOTCH στα Βραβεία Γαστρονομίας «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου»

Το εστιατόριο Marbre Fusion Grill του Radisson Blu Hotel Larnaca απέσπασε το Βραβείο TOP NOTCH, στη λαμπερή τελετή των Βραβείων Γαστρονομίας «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου», που συνδιοργανώνουν το Αθηνόραμα και ο Φιλελεύθερος, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Η τιμητική αυτή διάκριση αναδεικνύει το Marbre Fusion Grill ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στην Κύπρο και αποτελεί αναγνώριση της αριστείας και του επαγγελματισμού που επιδεικνύει διαχρονικά το εστιατόριο στον πολυτελή χώρο του Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα.

 Με επιδεξιότητα και πάθος ο Michelin Star Chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει εμβληματικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας σε μια ανοιχτή κουζίνα που εστιάζει σε υλικά υψηλής ποιότητας, εντυπωσιακές κοπές και εκλεκτές συνταγές, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διακριτικής γαστρονομίας. Συγχαρητήρια στον αστεράτο σεφ και στην ομάδα του εστιατορίου για αυτή την κορυφαία γαστρονομική διάκριση!

 

Send this to a friend