Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Κύμα αγάπης και στήριξης σε Σάλβα Φερέρ – Συγκινητικά μηνύματα από ομάδες και κόσμο
Κύμα αγάπης και στήριξης σε Σάλβα Φερέρ – Συγκινητικά μηνύματα από ομάδες και κόσμο

Κύμα αγάπης και στήριξης σε Σάλβα Φερέρ – Συγκινητικά μηνύματα από ομάδες και κόσμο

Έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για το θέμα υγεία του Σάλβα Φερέρ. Ο ίδιος με ανάρτηση του αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με Hodgkin’s Lymphoma και αυτόματα έχει κατακλειστεί από κύμα αγάπης και στήριξης από απλό κόσμο, από ομάδες, από την πρώην του ομάδα της Σπέτσια και φυσικά από την μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης.

Η ανάρτηση του Σάλβα Φερέρ:
«Δεν είναι εύκολο, αλλά νιώθω την ανάγκη να μεταφέρω την θετικότητα μου προς εσάς. Σήμερα διαγνώσθηκα με το Hodgkin’s Lymphoma, και τις επόμενες βδομάδες θα ξεκινήσω θεραπεία. Στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης ένιωσα τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου να χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Είναι θετική η πρόβλεψη του γιαρτού και ελπίζω σε γρήγορη ανάρρωση, για να επιστρέψω στη δράση και να απολαύσω ξανά τον εαυτό μου. Δεν φοβάμαι αυτή την ασθένεια και θα το παλέψω για να την ξεπεράσω».

Σπέτσια
«Για τέσσερις σεζόν πάλεψες σαν ένας πραγματικός αετός για να τιμήσεις τη φανέλα μας. Χαρήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, κλάψαμε μαζί. Ξέρουμε τη δύναμή σου καλά και είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα καταφέρεις να βγεις νικητής! Πάμε Σάλβα! Είμαστε όλοι μαζί σου!»


Καπαρτής
Το ποδόσφαιρο διαμορφώνει χαρακτήρες. Δεν υπάρχει η λέξη «πρέπει», υπάρχει η λέξη «θα» και εσύ θα νικήσεις και θα έρθεις πίσω δυνατός!

Ομόνοια
Είμαστε βέβαιοι πως ο Salva Ferrer θα αντιμετωπίσει αυτήν τη δοκιμασία με θάρρος, κουράγιο και γενναιότητα και πολύ σύντομα θα είναι ξανά γερός και δυνατός πίσω στα γήπεδα! Οι ευχές μας θα συνοδεύουν την προσπάθειά σου!

Νέα Σαλαμίνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρο το ερυθρόλευκο οικοδόμημα εύχεται ότι καλύτερο και ταχεία ανάρρωση στον Salva Ferrer Canals και τον περιμένουμε γερό και δυνατό πίσω στα γήπεδα!

ΑΠΟΕΛ
Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ο ανταγωνισμός των 90 λεπτών. Σε όλη την υπόλοιπη ζωή υπάρχει ο σεβασμός και η υποστήριξη. Καλή δύναμη στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Salva Ferrer και τον αναμένουμε ξανά ως αντίπαλο στον αγώνα του δεύτερου γύρου #staystrong

Απόλλων
Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και οι χιλιάδες φίλοι του συλλόγου, εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Σάλβα Φερέρ και σύντομα να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Ολυμπιακός
Η οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας, εύχεται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της @anorthosisfc Salva Ferrer και να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

ΑΕΚ
Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Salva Ferrer και να επιστρέψει υγιής και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Πάφος
Το Δ.Σ, οι φίλοι και όλη ανεξαιρέτως η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC , ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Salva Ferrer ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα υγιής πίσω στα γήπεδα.

Send this to a friend