Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Πάμε ξανά μια βόλτα στο φεγγάρι
Πάμε ξανά μια βόλτα στο φεγγάρι

Πάμε ξανά μια βόλτα στο φεγγάρι

Tο φεγγάρι προσγειώθηκε στη Λάρνακα, εντυπωσίασε και…παραμένει για άλλες τρεις ημέρες για να το απολαύσει το κοινό της Κύπρου.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή εγκατάσταση του Βρετανού καλλιτέχνη Luke Jerram, η οποία έφτασε στο νησί μας ως μια από τις παράλληλες εκδηλώσεις της Μπιενάλε Λάρνακας.

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος Λάρνακας, μετά από παράκληση του κοινού ανά το παγκύπριο και λόγω της αθρόας προσέλευσης, το Μουσείο του Φεγγαριού – Museum of the Moon επιστρέφει για ακόμα τρεις μέρες στην Πλατεία Ζουχούρι στη Λάρνακα. Μετά από ενέργειες του Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας σε συνεργασία με τις Εταιρείες Once In a Blue Moon και WonderDots, κατέστη δυνατή η παραμονή του φεγγαριού για ακόμη τρείς μέρες, από την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023.

Το Μουσείο του Φεγγαριού – Museum of the Moon, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία και ο Δήμος Λάρνακας προσκαλεί όσους δεν το έχουν επισκεφτεί να το κάνουν μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτή. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

Send this to a friend