Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Παράδοση KAMARES VISTA RESIDENCES & KAMARES GARDENS RESIDENCES απο την Africanos Property Developers
Παράδοση KAMARES VISTA RESIDENCES & KAMARES GARDENS RESIDENCES απο την Africanos Property Developers

Παράδοση KAMARES VISTA RESIDENCES & KAMARES GARDENS RESIDENCES απο την Africanos Property Developers

Της Ευαγγελίας Κυριάκου

English Text

Αναδιαμορφώνοντας την ιστορική περιοχή των Καμάρων σε προέκταση του αστικού κέντρου, η Africanos Property Developers προσθέτει ακόμα δύο Έργα στη φαρέτρα της.

Τα περίφημα «δίδυμα» έργα, εχουν ολοκληρωθεί και οι παραδόσεις των κλειδιών των διαμερισμάτων εντείνονται με  εντατικούς ρυθμούς.

  1. Kamares Vista Residences

Τετραώροφο κτήριο, αποτελούμενο από οκτώ διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων.
Τα διαμερίσματα του τέταρτου ορόφου εχουν το δικό τους ξεχωριστό χώρο με ιδιωτική προσβαση στο roofgarden.

Κριτικές πελατών

«Excellent Experience with Africanos Properties: I highly recommend Africanos Properties to anyone in search of their dream home. They are a trustworthy and reliable agency that puts their clients’ needs first. Thank you to the entire team at Africanos Properties for helping me find the perfect place to call home. »

Mr. Paris Theodoulou

«I was pleasantly surprised by the quality of service and construction! We Definitely Recommend Africanos Developers for your property purchase! »

Mr. Adamos Georgiou

Για περισσότερες κριτικές πελατών πατήστε εδώ

2. Kamares Gardens Residences

Τετραώροφο κτήριο, αποτελούμενο από οκτώ διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων. Τα διαμερίσματα του τέταρτου ορόφου εχουν το δικό τους ξεχωριστό χώρο με ιδιωτική προσβαση στο roofgarden.

Κριτικές πελατών

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτηση, την άμεση ανταπόκριση και την επίλυση σε όλα τα θέματα και απορίες που είχαμε.»

“Αγοράσαμε την πρώτη μας κατοικία, όπου θα στεγάσουμε τα δύο μας παιδάκια και τα όνειρα μας από αυτούς που βιώσαμε ως μια μεγάλη οικογένεια, την Africanos Developers, η οποία με την εξαιρετική δουλειά αλλά και κυρίως την αντιμετώπιση από την ομάδα της νιώθουμε πραγματικά ότι άνοιξε τις αγκαλιές της για να υποδεχτεί και να στεγάσει την δική μας οικογένεια.  Ποιότητα κατασκευής, αντιμετώπιση και service άρτια και πάντα δίπλα μας.   Συστήνουμε 100% και σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά που στεγάσατε τα όνειρα μας”
Κος Δημήτρης Χριστοδουλίδης

Για περισσότερες κριτικές πελατών πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της AfricanosPropertyDevelopers,η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: info@africanosproperties.com

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας.

Send this to a friend