Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Ρόκα που αμύνθηκε και ο Σιμόν που έστειλε μηνύματα
Ο Ρόκα που αμύνθηκε και ο Σιμόν που έστειλε μηνύματα

Ο Ρόκα που αμύνθηκε και ο Σιμόν που έστειλε μηνύματα

 

 

Γύρισε για τα καλά σελίδα η ΑΕΚ με την έλευση του Ραν Μπεν Σιμόν στην ΑΕΚ και στοχεύει σε καλύτερες μέρες όσον αφορά το πρωτάθλημα και την προσπάθεια της ομάδας για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Σιμόν είναι ένας προπονητής που στηρίζεται στο κομμάτι της ψυχολογίας σε μεγάλο βαθμό, όμως όπως είπε και ο ίδιος το κεφάλαιο ψυχολογία είναι ένα μέρος της δουλειάς που καλείται να κάνει αλλά δεν είναι το μοναδικό. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που στην ΑΕΚ χρειάζεται να δουν και να βελτιώσουν και αυτό είναι που θα προσπαθήσουν να κάνουν με τον Σιμόν στον πάγκο.

Ο Ισραηλινός αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και αν κρίνουμε από το τι είδαμε στην μία χρονιά που έκλανε στην ΑΕΚ πριν 10 χρόνια τότε θα προσπαθήσει να βάλει κάτω την μπάλα και να αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού.

 

Στη διάσκεψη Τύπου ήταν και ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος ρωτήθηκε για τις τελευταίες δυο- μεταγραφικές περιόδους όπου υπήρξε γκρίνια από τον κόσμο για λανθασμένες επιλογές και ο ίδιος υπερασπίστηκε με τον τρόπο του τη δουλειά του, τον εαυτό του και την ομάδα. Παραδέχθηκε ότι λάθη έγιναν, γίνονται καθημερινά και θα συνεχίσουν να γίνονται, όμως ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι μέρος της ανάπτυξης και της βελτίωσης της ομάδας.

Send this to a friend