Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Σνούκερ: Δεύτεροι στον κόσμο Πούλλος και Γεωργίου στο Παγκόσμιο του Κατάρ (photos-video)
Σνούκερ: Δεύτεροι στον κόσμο Πούλλος και Γεωργίου στο Παγκόσμιο του Κατάρ (photos-video)

Σνούκερ: Δεύτεροι στον κόσμο Πούλλος και Γεωργίου στο Παγκόσμιο του Κατάρ (photos-video)

Ιστορία έγραψαν στην Ντόχα του Κατάρ στο ομαδικό του παγκόσμιου σνούκερ της IBSF ο Σκαλιώτης Αντώνης Πούλλος και ο Μάικλ Γεωργίου οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια την Κύπρο καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Η καλύτερη θέση που είχαμε ποτέ στο ομαδικό ήταν όταν προκριθήκαμε στους 16 της διοργάνωσης πριν πολλά χρόνια, κάτι που αποτυπώνει και το μέγεθος της επιτυχίας. Για πρώτη φορά στα χρονικά στο ομαδικό κατάφερε η Κύπρος να βρεθεί σε ένα τελικό παγκοσμίου στο σνούκερ, με τους διοργανωτές και όχι μόνο να συγχαίρουν τους Κύπριους σνουκερίστας για την πορεία τους στο παγκόσμιο του Κατάρ.

Οι Πούλλος και Γεωργίου απέκλεισαν στη φάση των 16 την Ιορδανία με 4-3, στα προημιτελικά την Κίνα με 4-2, στα ημιτελικά το Πακιστάν με 4-0 και στον μεγάλο τελικό έχασαν από το Χονγκ Κονγκ με 4-2. Εξαιρετική πορεία είχε και στο μονό ο Μάικλ Γεωργίου ο οποίος έφθασε ένα βήμα μακριά από τον τελικό.

Στον προημιτελικό κέρδισε τον Μπρένταν Οντονόγκου από την Ιρλανδία με 5-3 και στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον Τσουνγκ Κα Γουάι από το Χονγκ Κονγκ από τον οποίο ηττήθηκε 5-1.

 

Send this to a friend