Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πτήση από τη Λάρνακα στο Ράντομ της Πολωνίας εγκαινιάζει η Wizz Air
Πτήση από τη Λάρνακα στο Ράντομ της Πολωνίας εγκαινιάζει η Wizz Air

Πτήση από τη Λάρνακα στο Ράντομ της Πολωνίας εγκαινιάζει η Wizz Air

Tο πρώτο της δρομολόγιο από το τον αερολιμένα ‘Γλαύκος Κληρίδης’ προς το αεροδρόμιο Ράντομ της Πολωνίας, ανακοίνωσε η Wizz Air.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, από τις 13 Δεκεμβρίου 2023, η Wizz Air προσφέρει πτήσεις προς το Ράντομ της Πολωνίας δύο φορές την εβδομάδα.  Τα εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο διατίθενται στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας και μέσω της εφαρμογής για κινητά από 34,99 ευρώ.

Η Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager στη Wizz Air, δήλωσε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτό το νέο δρομολόγιο από τη Λάρνακα. Η επέκταση αυτή επιβεβαιώνει την αποστολή μας να μετατρέψουμε τα αεροπορικά ταξίδια σε μια πιο προσιτή και ευχάριστη εμπειρία  σε όλο και περισσότερους επιβάτες. Με χαρά και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε ακόμη έναν συναρπαστικό ταξιδιωτικό προορισμό στην Ευρώπη, για τους Κύπριους επιβάτες».

«Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο νέο μας δρομολόγιο και να προσφέρουμε μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία. Οι επιβάτες θα βιώσουν υποδειγματικά πρότυπα εξυπηρέτησης, άνεσης και ασφάλειας, χάρη στον σύγχρονο στόλο μας και το αφοσιωμένο πλήρωμά μας, το οποίο μετατρέπει κάθε πτήση στην πιο αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία»», είπε.

Το Ράντομ, βρίσκεται στο κέντρο της Πολωνίας, και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους ταξιδιώτες απολαμβάνουν ένα μείγμα ιστορίας, πολιτισμού και σύγχρονης αισθητικής. Η Παλιά Πόλη του Ράντομ, με τα δαιδαλώδη λιθόστρωτα σοκάκια και το αρμονικό μείγμα γοτθικής, αναγεννησιακής και μπαρόκ αρχιτεκτονικής, αποτελεί ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Send this to a friend