Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «My Love»: Το τραγούδι που έγραψε η μικρή Έφη και μιλά για την ανιδιοτελή αγάπη
«My Love»: Το τραγούδι που έγραψε η μικρή Έφη και μιλά για την ανιδιοτελή αγάπη

«My Love»: Το τραγούδι που έγραψε η μικρή Έφη και μιλά για την ανιδιοτελή αγάπη

My Love» ή διαφορετικά «η αγάπη μου…» Αγάπη, μια λέξη στην οποία στηρίζονται τα θεμέλια του κόσμου μας, μια λέξη που αποτελεί το κλειδί της αρμονικής συμβίωσης των ανθρώπων της σημερινής κοινωνίας. Ένα υπέροχο τραγούδι με στίχους βγαλμένους από την ψυχή ενός έφηβου κοριτσιού, της Έφης Χαραλάμπους, μελοποιημένο από τον Στέλιο Μιχαηλίδη, σε ενορχήστρωση του Γιώργου Σύννου.

Τραγουδούν η Veronica Jotovic, ένα αυτιστικό κορίτσι με αγγελική φωνή, το οποίο αποτέλεσε και προσωπική επιλογή της Έφης για να συνδυαστεί με την δυναμική φωνή της Katy Spiller. Το βίντεο κλιπ είναι παραγωγή του καταξιωμένου φωτογράφου και βιντεογράφου Ανδρέα Τσιάρτα.

Αυτό το τραγούδι λοιπόν μιλά για την αγάπη και την εφηβική αγάπη μιας κοπέλας για ένα αγόρι. Μιλά για τις «πεταλούδες» στο στομάχι που νιώθει κάθε άνθρωπος όταν ερωτεύεται… Αυτό που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, μπορεί κάλλιστα να ειπωθεί μέσα από τους στίχους ενός τραγουδιού.


Η μουσική σαν παγκόσμια γλώσσα μπορεί να μαγέψει τα αυτιά ενός τυφλού φτιάχνοντας εικόνες στο μυαλό του, να περάσει στο σώμα ενός κωφού σαν δόνηση κάνοντας τον να χορέψει στο ρυθμό, να γίνει λέξεις στο μυαλό ενός παιδιού που δυσκολεύεται να μιλήσει, να αγγίξει τη ψυχή ενός παιδιού με εγκεφαλική παράλυση, να μας θυμίσει τι σημαίνει να αγαπούμε αληθινά.  Μπορεί μια κοπέλα ή ένα αγόρι με αναπηρία να ερωτευτούν και να τους ερωτευτούν; Και βέβαια μπορούν! Όλοι οι άνθρωποι ακόμα και εκείνοι που μοιάζουν ή συμπεριφέρονται λίγο «διαφορετικά» από τους υπόλοιπους έχουν δικαίωμα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν

Η λέξη αγάπη όμως δεν περιορίζεται μόνο στην ερωτική αγάπη, αφού αγάπη μπορεί να νιώθει και ένας γονέας/κηδεμόνας ή θεραπευτής για το παιδί του και αυτό αποτυπώνεται στην λάμψη των ματιών τους, στις εκφράσεις του προσώπου, στις κινήσεις του σώματος, σε ένα χάδι, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά. Αγάπη μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο πολύ καλών φίλων οι οποίοι δεν βάζουν ταμπέλες μεταξύ τους αλλά αγαπούν αληθινά και με ανιδιοτέλεια.

Πίσω από τη δημιουργία της όλης προσπάθειας βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα Ανθρώπων (με κύριο εμπνευστή τον Στέλιο Μιχαηλίδη και την πολύτιμη συνεργασία της Katy Spiller), η οποία παλεύει καθημερινά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία και την προώθηση του σεβασμού των δικαιωμάτων τους. Βρίσκονται άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που πιστεύουν ακόμη στην ΑΓΑΠΗ. Όλη αυτή η ιδέα πήρε σάρκα και οστά χάρις στη πολύτιμη στήριξη του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, καθώς και μιας πλειάδας άλλων χορηγών και υποστηρικτών.

Μέσα από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι η αγάπη δεν βάζει ταμπέλες, δεν ξεχωρίζει άτομα και είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων. Δεν έχει σημασία λοιπόν αν κάποια παιδιά διαφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο από τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό δεν τους στερεί το δικαίωμα να ονειρευτούν, να αγαπήσουν, να ερωτευτούν και μεγαλώνοντας να ζήσουν μια κανονική ζωή απολαμβάνοντας πάντοτε ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες.

Συντελεστές του τραγουδιού:

Ερμηνεύτριες: Veronica Jotovic & Katy Spiller

Φωνητικά: Katy Spiller

Μουσική: Στέλιος Μιχαηλίδης

Στίχοι: Έφη Χαραλάμπους

Ενορχήστρωση – Ηχογράφηση – Παραγωγή: Γιώργος Σύννος – My Concert Recording Studio

Final master: High end studio R-mic Athens

Δισκογραφική εταιρεία: XRC Records USA

Παραγωγή Βίντεο κλιπ: Ανδρέας Τσιάρτας – ICREATE photography by Andreas A. Tsiartas

*Opening Digital Creation (Βίντεο Κλιπ): Βαλέρια Αριστείδου – VA Creative

* Το επίσημο λογότυπο του τραγουδιού δημιουργήθηκε εθελοντικά από μια ταλαντούχα γραφίστρια η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη

Γραφιστικά Πρόσκλησης Γενεθλίων: Ali Sale

* Ο τελικός σχεδιασμός της πρόσκλησης γενεθλίων δημιουργήθηκε εθελοντικά από μια ταλαντούχα γραφίστρια η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη

Σενάριο και Σκηνοθεσία Βίντεο κλιπ: Στέλιος Μιχαηλίδης, Katy Spiller & Αντρέας Τσιάρτας

Διερμηνέας Κωφών/Βαρήκοων: Μαριλένα Αντωνίου

Φωτογράφιση: Χρίστος Χρίστου, Katy Spiller

Συμμετέχοντες/έχουσες Βιντεοκλίπ: Μαρία Μοργιάννη, Ethan Kruger, Έφη Χαραλάμπους, Τούλα Μαϊμώνη, Veronica Jotovic, Θάλεια Μικρού, Φανή Αναστασίου, Άντρος Παπαδόπουλος, Μαρίνα Καρσερά, Σταύρια Σοφοκλέους, Στυλιάνα Αυγουστή, , Κωνσταντίνος Αυγουστή, Γιάννης Γεωργίου, Νικόλας Γεωργίου, Παναγιώτης Αλέκου, Λουίζα Γεωργίου, Ορέστης Κούμνας, Ευαγγελία Ευαγγέλου, Ανδρέας Αλεξάνδρου, Χριστιάνα Ζαμπυρίνη, Γιώργος Μελετίου, Χριστιάνα Γρηγορίου, Λούλλα Γιακουμή, Παναγιώτα Γιακουμή, Άννα Χριστίνα Γκρόζα, Χαρά Χριστοδούλου, Εφραίμ Ψαρά, Αλεξία Στυλιανού, Δήμητρα Χρίστου, Κασσάνδρα Ζαχαρίου, Υβόνη Ζαχαρίου, Αντώνης Ζαχαρίου, Σιμόνα , Αντρέας Μάρσιαλ,  Πετρούλα Πέτρου, Αθανασιάνα Μάρσαλ, Μάριος Αντώνιος Μάρσιαλ, Δημήτριος Μαρσαλ, Μιχάλης Παυλίδης,  Κρίστια Χρίστου, Χρυσάνθη Χρίστου, Νάγια Χριστοφή, Μελίνα Σελεάρη, Σοφία Μάρκου, Katy Spiller, Στέλιος Μιχαηλίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Γιώργος Σύννος.

Εθελοντές Παραγωγής :  Στέφανος Αγιομαμίτης, Φρίξος Χριστοφή, Στάλω Μακρίδου, Σοφία Μάρκου.

Μέγας Χορηγός: Andrey & Julia Dashin’s Foundation

Χορηγοί: Esso (Πρατήριο Παρεκκλησιάς), Sunfresh (Παρεκκλησιάς), PMK English Private Institute, Peric Water

Χορηγός Επικοινωνίας: Εφημερίδα Λεμεσός

Χορηγοί Φιλοξενίας: Ξενοδοχείο Royal Apollonia, St Raphael Resort & Marina, Μαρίνα Λεμεσού,

Χορηγός Ποτών: FX Back Office

Χορηγός Μάρκετινγκ: Funnelcross

Χορηγός Διαφημιστικής Καμπάνιας: Heramo

Υποστηρικτές: Art N Fashion Boutique, Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α. Λεμεσού), Δήμος Λεμεσού, Δήμος Αγίου Τύχωνα, Σχολική Εφορεία Λεμεσού (Πρόεδρος κ. Ντίνος Έλληνας), Clock Café (Λανιτείου), Alison Sale, Σώμα Εθελοντών Λεμεσού, Ορίζοντας Κέντρο Πρόληψης Ανάπτυξης και Θεραπείας, Ablebook, Ifaistos Sports Club, Ιδιωτικό Φροντιστήριο Νοηματικής Γλώσσας «Ταξίδι στη Σιωπή», Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Υπάρχω», Baaliyan by Katy, Katy Spiller Photography

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=Pe0ADw0qS1k

Σελίδες στα Κοινωνικά Δίκτυα:

Facebook: https://www.facebook.com/mylovemusicvideocy

Instagram: https://www.instagram.com/my_love_music_video_cy

 

 

Send this to a friend