Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Βελτιώθηκε μεν, αλλά δεν θα κάνουμε το μαύρο άσπρο…
Βελτιώθηκε μεν, αλλά δεν θα κάνουμε το μαύρο άσπρο…

Βελτιώθηκε μεν, αλλά δεν θα κάνουμε το μαύρο άσπρο…

Ok, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της. Κράτησε μπάλα, έπαιξε πιο στρωτά και επιθετικά, έφτιαξε φάσεις και αν μία ομάδα δικαιούταν να κερδίσει αυτή ήταν η ΑΕΚ.

Όμως, όταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και καταφέρνεις να σκοράρεις μία φορά από στημένη μπάλα με το εξαιρετικό φάουλ του Ντίμερες είναι πρόβλημα. Όταν δέχεσαι μισή ευκαιρία από τον αντίπαλο και δέχεσαι γκολ είναι πρόβλημα. Και είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα.

Ο Εθνικός έφτιαξε φάσεις και έβαλε πέντε γκολ μέσα στο ΑΕΚ Αρένα ενώ θα μπορούσε και περισσότερα, ο Οθέλλος έφτιαξε φάσεις και έβαλε δυο γκολ, η Νέα Σαλαμίνα δεν έφτιαξε φάσεις και σκόραρε, η ΑΕΖ έκανε λίγες φάσεις έβαλε τρία γκολ. Το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν απείλησε επιθετικά και δεν έβαλε πίεση στην άμυνα της ΑΕΚ είναι ένα σημάδι βελτίωσης. Αλλά και πάλι, με μία φάση η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ. Έτσι, δεν πάει πουθενά.

 

 

Στα πολύ καλά διαστήματα που είχε η ΑΕΚ στο ματς δεν μπόρεσε να το τελειώσει με ένα δεύτερο γκολ. Και εδώ έρχεται ξανά το θέμα με τον επιθετικό που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ΑΕΚ αλλά εδώ και ένα χρόνο δεν μπορεί να βρει αυτόν που θέλει ο Τσάβι Ρόκα.

Χθες είχαμε το ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα του Ντιονκού στο δεξί άκρο της άμυνας και του Τόνγκια στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Και οι δυο με τις καλές και τις κακές τους στιγμές, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά και ο Κατελάρης στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σολ δεν πήρε παιχνίδι και δεν φάνηκε στο ματς, ο Σάντος με το που μπήκε έκανε δουλειά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Δραστήριος, επικίνδυνος και παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Μιλίσεβιτς που τραυματίστηκε στο δάχτυλο του ποδιού και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος και πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Send this to a friend