Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Απώλειες η ΑΕΚ, βαθμό η Νέα Σαλαμίνα και φωνές για Αθανασίου
Απώλειες η ΑΕΚ, βαθμό η Νέα Σαλαμίνα και φωνές για Αθανασίου

Απώλειες η ΑΕΚ, βαθμό η Νέα Σαλαμίνα και φωνές για Αθανασίου

Νέες απώλειες για την ΑΕΚ η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας και συνεχίζει να αφήνει βαθμούς. Ντίμερες και Ντιακιτέ οι σκόρερ του αγώνα.

Καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ η οποία μπήκε δυνατά και αποφασισμένη να κυριαρχήσει στον αγώνα. Ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς με ένα εκπληκτικό γκολ του Ντίμερς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 4΄ και είχε το πάνω χέρι.

Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει, είχε δοκάρι στο 12΄ με τον Τόνγκια και στο 25΄ ο Φαράζ δοκίμασε συρτό σουτ αλλά βρήκε σε σώματα η μπάλα. Η Νέα Σαλαμίνα στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει στο 30΄ με στημένη μπάλα και τον Ντιακιτέ να κερδίζει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάρσινγκ και να φέρνει το ματς στα ίσα.


Η ΑΕΚ επηρεασμένη από το γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να φτιάξει ευκαιρίες, ενώ η Νέα Σαλαμίνα με καλύτερη ψυχολογία κοντρόλαρε το ματς.

Στο δεύτερο ματς η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο 53΄ μετά από χέρι του Μπεχαράνο. Ο διαιτητής κλήθηκε στο ΒΑΡ να δει την φάση αλλά αποφάσισε ότι δεν υπήρξε παράβαση και αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την κερκίδα και τους ποδοσφαιριστές.

Αν και η ομάδα της Λάρνακας ήταν ανώτερη, έφτιαξε φάσεις στο τέλος δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και έμεινε στο 1-1 αφήνοντας δυο ακόμη σημαντικούς βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

AEK: Πίριτς, Ντιουνκού, Γκαλιόλο, Τόνγκια, Σολ, Φαράζ, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Πονς, Καπτούμ, Ντίμερς.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, Μπεχαράνο, Καρλίτος, Παπαγεωργίου, Ντορεγκαράι, Λέουκο, Ντιακιτέ.

Send this to a friend